Dilos6 benim de sizinle aynı durumdu aynı şeyleri yaşadım normal doğum için çok çabaladım 40+2 de doktor senin bebeğinin yüzü bana bakıyor herkes 5 saatte doğarsa sen 15 saatte zorla doğarsın yada doğamazsın dedi . Halbuki bu durumu özeldeki doktorlar ne kadar büyütüyorsa devlettekilerde bir o kadar ne var bunda doğumda dönğyor dediler. Bir kaç hareket var bunları yapın secde pozisyonunda yere kapanıp kalçanızı sağa sola hareket ettirin dönmesşnr yardım ediyor gerçekten de benim doğumda döndü . Özeldeki doktoruma kalsa suni sancıyla seseryan yapacaktı bende daha günüm dolmadı eğer yapamazsam zaten sezeryan olurum diyerek red ettim 3 gün sonra çok kolay bir şekilde normal doğdum . Lütfen doktorlara bakmayın bir çoğu sezeryan kolay diye ona yöneliyor . Psikolojinizi sağlam tutun ölecek bir insanın boğazına binip onu öldürmüyorsak doğacak bir çocuğuda zorla doğurtmak ona yazık anneye de . Her kadın normal doğumun mucizevi hissiyatın yaşamalı . Lütfen bekleyin yürüyüşe devam edin kendinizi yormadan belki bir kaç gün üçünde bebeğiniz gelecektir