Tatli_heyecan Kızlar selam adet gecikmeden 1gün sonra betam 61 çıktı 2.5gün sonra 189çıktı sağlıklı bir yükseliş mi yoksa 4+3 e göre bu beta değeri düşük mü?
Leontiine Tatli_heyecan güzel artmış canım önemli olan sağlıklı şekilde artması beta haftayı belirlemiyor 🧚♀️
Denizz44 Tatli_heyecan Artış gayet iyi sıkıntı görünmüyor ama ben artık iki kat artışa inanmıyorum çünkü benim betam düzensiz arttı ve düştü tekrar yükseldi düşük yapacağım söylendi ve şuan 9 haftalık hamileyim çokta takılmayın yani sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sisihappy Tatli_heyecan benim de bat 26yfı o gün gittik 88 çıktı bugğn verdim 230 çıktı yani gayet normal seyrediyor şuan
Tatli_heyecan Denizz44 ay çok teşekkür ederim ❤ hemen kaygılanıyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Sisihappy Tatli_heyecan pzarteei asmye gidip beta testi vericem ondan sonra ki hafta giderim herhalde kalp atışını duymak istiyorum gittiğimde ne kadar mümkün olur bilemiyorum
Tatli_heyecan Sisihappy Bende pazartesi tüm kanları vermeye gideceğim asm de kan geç çıkıyor sinir oluyorum ya