meeese Arkadaşlar doktorum Yıldız Academia hastanesine geçiş yaptı. Şimdi buradaki Doğum nasıl Doğum odaları nasıl Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz çok kararsızım 🧐
Merveberre meeese doktorunuz kim bende oraya gidiyorum hastane ile ilgili içime biletler benimde yatmıyo ama doktorun çok tatlı bi bayan neyapıcamı bilmiyırum
Deletedmom429 meeese evimin dibinde hastane hic tavsiye etmem ben ordudn gelin gldm 3senedjr buradaym ama esim dogdugndn Beri burali ve oraya giden sakat ckio dedi kaynanmlrda oyle dior ve arastrncda internettede iyi sylr yazmio 😂😂
Ay-Bek meeese gittim mi canım hasteneye evet biraz tuhaf sanki bir şey olsa ani birşey yapılamayacak gibi hissediyor insan
meeese Ay-Bek doktorum çok iyi ama gittim odaya da baktım.aynen dediğin gibi sanki Allah korusun bir şey olsa müdahale edilemeyecek gibi. Ufak bir şey bile istesem kimsenin umrunda olmayacak gibi. Hiç içime sinmedi çok basık ve hijyen değil gibi. 2 tane tek kişilik oda varmış sadece.diğerleri 2 kişilik. Velhasıl kelam iyiki değiştirdim zaten ben Şişli de oturuyordum doktorum için Gaziosmanpaşa ya gidiyordum. Şimdi Çamlıca medipol e geçtim bu hastane bana daha yakın
Ay-Bek meeese Aynen canım ben mantar olmuştum bir kere muayene olmak için gitmiştim küçücük tuhaf bir yer. Doğum için iyi değil gibi haklısın. İyi yapmışsın bence değiştirmekle hem uzakmış zaten bence de
meeese Merveberre ben Bülent hoca ya gidiyordum.önceden Asya hastanesindeydi.o hastane güzeldi.Bülent hoca çok tecrübeli ve iyi bir doktor ama hastane hiç içime sinmedi 33.haftamda doktorumu değiştirdim.zaten 30.haftamdq doktorum oraya geldi düşündüm düşündüm içime sinmedi.otopark ı da yok eşim hiç istemedi.
Merveberre Ayyy korktum valla diyetisyen merve hanıma gidiyorum gitmişken kadındoğumada gidiyim dedim demekki iyi deilmiş