gizem_sert Cnsyldz bulantının etkisi yetiyor zaten bi de ilaç yan etki yapsaydıı nasıl dayanırdım bilmiyorum
Cnsyldz Mirayyy35 demekki bizim bünyeler benzer 🫣☺️ Ay ne güzel sizin çok uzun sürmemiş maşallah diyelim
Cnsyldz gizem_sert mide bulantısı, ilaç yan etkisi, sıcak ve uykusuzluk hepsi bir arada ölmedim sürünüyorum 😢
Sizdenbirii1 Cnsyldz demekki sizde olmuş illa ki yan etkisi vardır ama bende bişi olmdı siz kullanmayın bence prilam deneyin bide
Cnsyldz Sizdenbirii1 aman aman olmasında inşaallah inanın fena bir şey prilama geri döneceğim bende büyük ihtimal keşke hepten kesilse şu mide bulantım hiç ilaç içmesem
Cnsyldz Edizhr 28+2 haftalık olduk ve halaaaa mide bulantısı eğer ilaç içmezsem istifra devam ediyor 🥹
Sizdenbirii1 Cnsyldz ilk gebeliğimde doğuma kadar kusmuştım bu hamileliğimde şükür sadece sabahları oluyo cinsiyeti kız mı acaba genelde kızda çok oluyormş:)
Edizhr Cnsyldz valla o prenseslik 3 hamileliğimde de bana uğramadı kız 😂kusmadim ama olan oldu geri kalan herşey ama kusmakdan bin kat iyidir 🤦🏻
emirmom Cnsyldz ilacınızı değiştirdiniz mi aceba bende prizin kullanıyorum 1 haftadır hergun biraz var gbydi ama bugün baya bı nefes darlığı var sanki yarım nefes alıyor gibiyim