Fidannn1 Merhabalar haftaya fetal dna testi yaptıracağım aklımda iki firma var biri Eurofins diğeri ise Genoks çok kararsızım sizce hangisi daha güvenilir ?
Busraatpl Fidannn1 bende hastanem aracılığıyla eurofinse yaptırdım, ptesi verdim diğer hafta salı akşam sonucum çıktı, temsilciside cok yardımcı oldu, memnun kaldım tavsiye ederim
Merveue Fidannn1 üniversite hastanelerinde oluyor. Kadın doğumdan fetal dna isteği için kağıt alıyorsunuz laboratuvara gidiyorsunuz kan verip ücreti ödüyorsunuz. 1 hafta içinde de sonuç çıkıyor sonuç almaya eşinizle birlikte gidiyorsunuz tek kabul etmiyorlar
Merveue Fidannn1 özel bi test olduğu için evet ben 6.060 ₺ gibi bi ücretle yaptırdım. Diğer firmalar 15 20 den başlıyor
Leontiine birmayismasali Ankara gidiyormuş ama Amerika destekliyiz demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
birmayismasali Busraatpl ya bana 465 Euro dediler o da 21 bin Tl çıkıyor. Acaba bana yüksek paket mi söylediler
Merveue mervehalil üniversite hastanelerinde var canım genetik bölümü olan hastaneler de yapar ben konyada yaptırdım. Necmettin erbakan üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde
Busraatpl birmayismasali hastaneyle anlasmaları vardı, ben temsilciyi bulup aradım, hastane aracılığıyla daha uyguna gelir size demişti belki ondandır