Annelerim ben de sonunda bu postu açtım 🥹 bebişim hamileliğimin başından beri hep normal doğum pozisyonundaydı baş aşağı, 38+2 de doktorum çatı muayenesi yaptı ve rahmimin hafiften yumuşadığını söyledi 🥹belki eski postlarımdan bilirsiniz benim gebelik şekerim çok sınırda çıkmıştı doktorum şekerin var gibi düşünelim demişti ve sonrasında 39+0 daki kontrolümüzde doktorum şeker durumumu bana yine hatırlatıp aslında ben bu tarz hamilelerimizi sadece 39. Haftaya kadar bekletiyorum sonrasında doğumu gerçekleştirmeyi tavsiye ediyorum dedi, beklemek isterseniz bir iki gün daha bekleyelim ama ben önermiyorum dedi. Doktorumuz böyle söyleyince eşimle korktuk ya bir sıkıntı olursa yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bebişimizi sağsalim almak istiyoruz diye düşündük çünkü bir düşük tehlikesi de geçirmiştim hamileliğimin 3. Ayında ve o zamandan beri çok ama çok dikkat ediyordum. Düşündük taşındık zaten 39 hafta bitmiş riske atmayalım diye eşimle karar kıldık, doktorumuz hemen ertesi güne sezeryan planı yaptı. Ertesi gün 14.00 gibi yatışım yapıldı, nst ye bağlandım, kasılmalarım göründü ancak açıklığım yoktu. 15.30 gibi işlemlerim tamamlandı ve doğumhaneye alındım, belimden spinal anestezi yapılırken anestezi uzmanı içinden şarkılar mırıldanıyordu ve bu beni çok rahatlattı, spinal anestezi de o kadar acılı olmadı benim için rahattım. Sonrasında tabii belden aşağısı ısındı ve yok oldu, doktorum geldi bunlar olurken biraz sohbet muhabbet ettik ve güldük 🥹 sanırım bu da beni çok ama çok rahatlattı çünkü ben hayatımda hiç ameliyat olmadım ve korkuyordum. Hemşirelerin ve bana yardım eden herkesin neşesi yerindeydi hepsi benimle konuştular ve çok tatlıydılar. Neyse beni yatırdılar doktorum hafiften başlayalım dedi ve eşimi içeri aldılar. Hemşireler ve doktorumuz eşimle ve benimle sohbet muhabbet ederken zaman nasıl geçti anlamadım, birden bir ağlama sesi geldi ve eşimle ben de hüngür hüngür ağlamaya başladık. Hayatımda duyduğum en ama en güzel sesti 🥰 bebişin ayaklarını yüzüme değdirdiler, yüzünü bana doğru tuttular ve minik kuşum salyalarını tutamayıp benim yüzüme akıttı, doktorum işesin de yüzüme gelsin diye bekledi bile ama oğlum hemşirenin üstüne işemeyi tercih etti 😂 sonrasında zaten ben kapatılırken eşim ve bebiş çıktılar. Ağrılarım sızılarım elbet var ancak bebişimin yüzüne baktığım anda hepsi geçiyor 🥰 oğlum 25.06.2025te dünyaya geldi, benden bu kadardı biz elendik, darısı doğuracak olan annelerimizin başına inşallah 🙏🏻