Caliskaner MujganisMom bende doktora gidecem yarın bakalım acildeki doktor testi üç gün sonra tekrarla demişti
Hizliveofkeli Bebetime ne yazık ki kötü bir marka. Bana da kaset testte pozitif çıkarmıştı. Başka bir marka ile teyit edin isterseniz.
Caliskaner MujganisMom 26 sında 0.100 şimdi yine aynı doktor masaya yatiralim üstüne duralım dedi doktoru bekliyorum
MujganisMom Cimcime30 Nerdeeee. 😄 Keşke öyle bir şey olabilse. Çarşambaydı sanırım kan verdim 3.1 çıktı da dpktorum tekrarlayalım haftaya gel dedi bende bugün onun için geldim. Yoktur da zaten yine bir ümit geleyim dedim. 🤷🏻♀️
MujganisMom Cimcime30 Valla diğer adet gününe yaklaştım nerdeyse bu zamana kadar çıkması lazımdı olsaydı bence.
Mzgnn0234 Kızlar merhaba ben cuma Kan vermiştim. 2.0 çıkmıştı cumartesi test silikti. Bugün kan verdim yine 2.0 çıkmış ben hiç bisey anladım var gibi de geliyor
MujganisMom Mzgnn0234 Canım ümidini kırmak istemiyorum ama yok gibi ya. Çünkü aynı şeyi bende yaşadım üç ay önce hep öyle kaldı o da muhtemelen hormonlar bozulduğu için ya da yumurta tembelliğinde oluyor. 🤷🏻♀️