Hayalperest Limonannesi Fanusları burada bi toptan yapıp satan yer tap oradan aldım. Şekerleri stil şeker sitesinden aldım. Üzerine yaptığım fiyonk da kardeşimin düğün davetiyesinden kalmıştı. Çiçekler de elimde mevcuttu. Silikon ile hepsini yapıştırdım. Gayet kolay oluyor maliyeti de internetteki fiyatlara gore nerede ise yarıyarıya oluyor. Boş zamanınız varsa kendinizin uğraşıp emek vermesi daha güzel
Mucizeee Kızlar evde ikrama doymuyor musunuz bide hastanede milleti memnun etmeye çalışıyorsunuz valla hiç uğraşamam doğum yapan benim millet beni dusunsun 😂
Hayale Yeniiannee cikolata ama mevlüt için magnet hazırlatdım hastaneye cokta önem vermiyorum onun için cokta fazlalığa gerek duymadim🥰
Doga_deniz Yeniiannee normal doğum olursa hiçbi şey sezaryen olursa çikolata düşünüyorum belki yanına şerbet tarzında bi şey olabilir 😃 Hastane odası süsletip orda her gelene hediyeler ikramlar bana fazla geliyo ama tabi hevesi olana bi şey diyemem ben sevmiyorum
Smyyglgn54 Yeniiannee vaAllahi onca şey yaptirmak bana fuzuli geliyor🤷♀️ Üzerinde bebek figürü olan çikolata yaptırcam🤗 Birde kızımin isminin yazılı olduğu oda kokusu..🤗 Dahasını mevlüte saklıyorum.😊
CnsyeniHamile Yeniiannee Doğum için özel kurabiyeler var ben ondan yapcam inşallah zaten çikolata olacak illaki küçük paket şekerler hazırlıcam bide hediye yaptıracam bizde hastaneye gelen giden çok olur sohbet muhabbet edip beklerler yani sezeryan da düşündüğüm için herkesin haberi olcak yani aniden gidildi muhabbeti de olmucak
Hayalperest Ayssiirraa Benimde 3 tane erkek kardeşim var canım. Kalabalık aile evet çok güzel ama iki tarafta kalabalık olunca toplanınca biraz sıkıntı olabiliyor ev sahibi için
Burcumom Yeniiannee canım ben renkli badem draje aldım, birde çikalata şerbeti zaten hastane veriyor, hediyelik olarakta kokulu taş şeker hamurlu kurabiye ve kolonya yaptım bbirde kuru pasta koyucam masaya
Rstasar Yeniiannee ben lokum aldim ustune hello kittty kurdan takicam,badem sekeri aldim minik paketledim ,kucuk biberonlara bonibon doldurdum,bide muffin yapicam buzdolabina koycam bu hafta .Lohusa serbeti kaynaticam bide yarin dolaba koyucam .bu kdr yeterli sanrm