Yasemin9420 Merhaba! Hanımlar bugün kontrolüm vardı. Doktoruma şikayetlerimi anlattım. Nstye de bağlandım. Sancım çıktı.32+1 günlük gebeyim. Kaç zamandır bel ağrısı yasıyorum. Sabah-akşam efermag kullanmama rağmen ayaklarımda kramplar da var. Doktorum nidilat yazmıs. Kullanan var mı? Ne gibi yan etkisi oluyor. Yani tansiyon düşüklüğü falan yapıyor mu? Tecrübe edenlerden fikirlerini bekliyorum.
Gucluanne Yasemin9420 ben de Nidicard kullanıyorum 32. Haftadan beri. Başlarda çok ağır geldi , baş dönmesi çok oldu sonradan bünye alışıyor sanırım ama hala hafif tansiyon düşüklüğü var
Eebruylmz Yasemin9420 nidilat almam gerekti 2 gün boyunca ve aşırı baş ağrısı yapmıştı bende ... Sancılarımı kesmeye yardımcı olmuştu ama dayanılmaz bir baş ağrısı yaşadım umarım sizi etkilemez
Evinaram Yasemin9420 bende adalat ve nidicard kullandım ilk zamanlar baş ağrısı ve yüzünde kızarma ateş yaptı ama şimdi adalat kullanıyorum sabah akşam alıştık artık
UcanHamile Nidilat değil ama nidicard kullandım muadili. Bende de 30. Haftalarda sancı çıkınca vermişti doktorum. Tansiyonum zaten düşük benim, düşük tansiyona genelde çok etki etmez ama yine de düşebilir dikkatli ol demişti doktorum. Ilk kullandığımda 1 kere düştü tansiyonum onun dışında çok etkilemedi beni. 6 saat arayla gün de 4 kere aldım 3 gün sonra gittigimde sanci durmuştu
Yasemin9420 Gucluanne Protestan gibi mi yan etkisi. Benim korkum o 😩 Protestanı kullandığımda kafamı kaldırmaya mecalim yoktu. Bu ilaç da aynısı olursa napıcam😒 peki siz ne gibi faydasını gördünüz ilacın?
Gucluanne Yasemin9420 yani çok aşırı kasılmalarım ve sancılarım vardı doktor durdurmak için başlattı, erken Doğum olmasın diye
Yasemin9420 Eebruylmz inşallah etkilemez. İnanın bıktım ilaç içmekten. Sabah ayrı akşam ayrı. Şafak 55. Ama bitmiyor,tükenmiyor gibi geliyor.