babygirl02 Kızlaaarrr 8+0 haftalık hamileyim ve rahmimde ve kasıklarım da ağrı var rahmimde adet sancısı gibi ağrı oluyor tabi bide bel ağrım var böyle olması normal mi pazartesi günü kontrolüm var dayanamadım size sormak istedim
ppmerlina babygirl02 rahmindeki ağrı enfeksiyondan kaynaklı olabilir ama sırt ağrısı çok normal bitanem Ayrıca kız bebekler sırtı ağrıtır derler ne kadar doğru ne kadar yanlış 😇
babygirl02 Kitapkolik660_ evet gün geçtikçe daha çok artıyor ağrılar hersey normal olsunda yeter bana ilk gebeliğim ve hiç bişey bilmiyorum malesef
irm0935 babygirl02 7+2 deyim 6 gündür kanama yaşıyorum ve 2 gündür de kasık ve bel ağrısı yaşıyorum ani kramplar giriyor. Salı günü kontrolüm var benimde ama içim huzursuz sizin gibi
babygirl02 irm0935 benimde kanamam oldu bugün acile gittim hersey normal kalp atışı da ver bebeğin dediler ama içim rahat değil kanamam hala devam ediyor
babygirl02 ppmerlina kuzum bugün kanamam oldu çok korktum doktor hersey normal dedi ama içim rahat değil pazartesi günü kendi doktoruma gidicem içim içimi yiyor
irm0935 babygirl02 normal olabilir dendi yoğun bi kanama yaşamadım zaten azdı hep. Tuvalet ihtiyacı için gittim ve aniden düştü. Acile gittik orda da düşük olduğunu teyit ettiler vajinal muayene yaptılar sancılarım daha çok arttı
babygirl02 irm0935 banada normal dediler ama benim kanamam durdu çok şükür çok geçmiş olsun canım rabbim tekrardan nasip etsin inşallah 🤲🏻