09Tugba_0909 Merhaba ağustos anneleri nasıl gidiyor bu sıcakta hamilelik ağırlaştınız mı ağrılarınız oluyor mu
Zeyzey01 Merhaba canım ağırlaşmak şöyle koltuktan yataktan kalkarken ayaklarım vücudumu taşımıyor gibi sonradan düzeliyor tabi. Bizim en büyük sıkıntımız kol ağrısı uyuşması uyutmuyor :( 09Tugba_0909
Merve6521 09Tugba_0909 ağırlaştım bende iyice yatarken dönerken zor oluyor biraz artık sağlıkla zamanında gelsinlerde son ay tadını çıkarayım diyorum her seferinde içimdeki minnağın
Birannelikmeselesi 09Tugba_0909 çok bunalıyorum aşırı gerginim. 31.haftama girdim ama zaman geçmiyor sanki. Kızımın okulu tatil oldu 3buçuk yaş bir de onu eğlendirme çabası var. Evden çalışıyorum onun stresi var. Eşim desen destek oluyor ama gözüme çok batıyor bütün hırsımı ondan almak istiyorum. Söz verdi cumartesi evde şu şu şu eksikleri yaparız diye ama kanepeye gömülmüş “çok yorgunum birazdan yapıcam” diyip duruyor. Ay ben çok doldum ya.
09Tugba_0909 Zeyzey01 bende de çok oluyor o sorun uzandıktan sonra kalkıyorum adım atamıyorum çok zor ama uyuşmam yok
09Tugba_0909 Merve6521 aynı durum bende de var canım sağıma soluma dönerken ağrıyla dönüyorum sanki biri beni öldüresiye dövmüş gibi
Grendaaii Şu iki gündür sıcaklar mahvetti yaa hamdolsun ama yinede öyle çok kötü değilim. 30. Haftamda ayaklarımda şişme başladı düzenli ayak eğzersizle onu baya azalttım şuan 32 haftamdayım biraz daha rahatım öyle çok şişmiyor ama sabahları el uyuşukluğum var ya o neden oluyor anlamıyorum 😅
Bsra_crk Ellerim ayaklarım ağırıyor biraz da bulantım başladı tekrar nefes darlığım ve çarpıntım oluyor azcık stresliyim 😞😞 korkuyorum
09Tugba_0909 Birannelikmeselesi hamilelik zor heleki sıcaklara denk hamilelikler daha zor insan sürekli stres içinde oluyor bende 31 oldum 2.5 yaşında kızım var onunla ilgileniyorum sürekli
Nimpheloss 09Tugba_0909 Göbeğim fazla büyüdü ve farkında olmadan bi yerlere çarpıyorum artık bir de eski enerjim yok her şeyi yaparım diye girişiyorum işi bitiremeden belim tutuluyor.
09Tugba_0909 Nimpheloss benim hiç birşey yapasım gelmiyor işlerimi hep akşama bırakıyorum bide ben ege bölgesinde oturuyorum çok sıcak buralar
Elifmehmetemin 09Tugba_0909 valla ağırlaştim artık en ufak biseyde yoruluyorum uykular sıcaktan zaten haram oldu uyuyamıyorum hiç ve iştahım da yok hiç sizde de öyle mi
09Tugba_0909 Elifmehmetemin bende de iştahsızlık var hamileliğimin başından beri hemde bide sıcaklar geldi şimdi hiç yiyesim gelmiyor
gokcekizim_ 09Tugba_0909 ay ben o benn 🥵 32+4 olduk gece uykusu haram. Yemek yiyemiyorum kızım için sabrediyorum ama sıcaklar çok yıpratıyor. İyice ağırlaştım 🥴 sağlıkla gelsin bebişlerimiz🥰💖
09Tugba_0909 gokcekizim_ ben klimanın önünden ayrılamıyorum hiç kapanmıyor klimam yoksa diğer türlü ben 1 dakika bile duramazdım evde
TAkilicci 09Tugba_0909 32+5 şükür serin bir yerde yaşıyorum sıcak bunaltmıyor 🙏🏻 kızımın hareketleri çok keskinleşti bir yerlerini dayayıp duruyor biraz bunalıyorum ama iyiyiz 🥰 eksiklerini bitirdim hazırlama işine geçmedim. Bir de oğlum var onunla gün geçiriyoruz🌸
09Tugba_0909 TAkilicci benimde bir kızım var oğluma hamileyim tekmeleri çok sert kasılmam çok oluyor kasıklarımda Ağrı var 31 haftalık olduk oturduğum yerde ege bölgesi çok sıcak dışarı bile çıkamıyorum
Cans__ Ödem için el ayak şişmesi için neler yapıyprsunuz kızlar 2-3 haftadır belirgin şekilde ellerim ayaklarım şiş malesef :(
Nimpheloss Cans__ Youtubeda Elçin Demirelin ödem attırıcı egzersizleri var her fırsatta yapıyorum ve bol su içmeye çalışıyorum bir de ben hamur işi ve baharatlı yediğimde çok şişiyorum o yüzden yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum
Dilaraa55 09Tugba_0909 31+5 olduk aşırı sıcak🥲 hiç bişey hazır değil henüz sicakdan yapamiyorum geceleri kesinlikle uyku yok 🫠 ☹️
09Tugba_0909 Dilaraa55 31 haftalığım benimde hiç bir şeyim hazır değil gece uyku sorunum yok şükür inşallah da olmaz
_kediannesi 33+2 olduk bizde , hala çalışmaya devam 🥲 Benimde ayaklarımda aşırı ödem oluyor , çok su da içiyorum ama sanırım sıcaklardan dolayı böyle 🥲
09Tugba_0909 _kediannesi Allah yardımcın olsun canım hem iş hem hamilelik bide sıcaklar hiç çekilmiyor gerçekten