october Ftm2025 yok aslında ağzımdan hiç düşmez hayırlısı değilse bana evlat verme ama içimdeki bu hasreti al diye 🥲
Zhde october rabbim senin de kucağını boş bırakmasın bütün kalple isteyenlerin inşallah hamilenin duası kabul olur derler inşallah sende o güzel hareketli zamana sende kavuşursun tez zamanda
Nartanemmm october canım benim Rabbim kucağını doldursun inşallah hayırlı haberini burada yazmak nasip olsun🤲
Yavuzzynpmhra october ah kardeşim. Rabbim üzüntüden akıttığın göz yaşlarını sevince çevirsin, hayallerini dualarını yaşayacağın bir ömür nasip etsin inşaallah ❤️ en güzeli, en sağlıklısı, en hayırlısı olsun hakkında inşaallah. Amin
ikiprensesannesi___ october Rabbim en kısa zamanda burda hamileyim postunu açmanızı nasip etsin inşallah🤲 🥰
MorKelebek54 october rica ederim ne demek üç gunluk dunya birbirimizi kirmaknin hic bi anlami yok☺️ bende onlar gibi zamanida cok bu tarz seyler duydugum ve rahatsiz oldugum icin soylemek istedim sadece. Tabiki sizde kendinize gore haklisiniz bisi diyemem sizin fikriniz 🌸😇
Merveemctgcl october çok güzel yazmışsın meğer her ay umutla beklemek sabaha bulantıyla uyanmaktan çok daha zormuş 😔
october Merveemctgcl çok zor. hele çevren anlaşmış gibi bir bir doğururken, eşime ayrı üzülüyorum beni üzmemek için bir şey demiyor ama baba olmayı o kadar hakediyor ki. Allah sabır versin hepimize