Rummmmmm Bebeğinizi ilk hangi hafta hissettiniz. Hisettiğinizde hareketleri nasıldı tarif edebilir misiniz
Rusapolat Rummmmmm 14 te balık kayması gibi. 16 da da tekmesini hissettim. İçin böyle gıdıklanıyor gibi oluyor
nezzzi Rummmmmm benim ilk gebeliğim 18. Haftada hissetmiştim sanki karnımda küçük bi top yuvarlanıyor gibiydii ☺️
miniminibebek Rummmmmm 17 de güçlü bi tekme hissettim 🙊😅şok olmuştum öncesinde hiç bi şey hissetmemiştim
kubos_ 16 da sanki minik bir kanat gibi iki kez pır pır yaptı 😂😂ancak bu kadar açıklayabilirim o hissi
bebek_29 Rummmmmm 18.hafta hisettim kelebek çırpınışı gibiydi şuan 22+3 haftalığız daha net hissediyorum 🥹
Nursima_Vural Kızlar 19+4 hala herhangi birşey hissedemiyorum cınsıyetımızde kız büyükler dıyor kı kız bebek geç oynar acaba bu doğrumu yoksa doktoruma danışmalımıyım🤦🏼♀️
Orkay Rummmmmm 17. Haftada hissettim ama nasıl anlatabilirim bilmiyorum :) 18.de sağlam bir tekme ile artık tamamen hissetmeye başlamıştım :)
Nigar_A Rummmmmm ilk gebeliğimde 19da pıt pıt baloncuk patlaması gibi hissetmişdim.20+5de ilk gerçek hareketini hissetmişdim. 2.gebeliğim şimdi nasıl bişey olduğunu bildiğim için erken farkettim.(18.haftada) içimde bişey kayıyormuş gibi hiss
Nursima_Vural gbdl2023 ilk gebeliğinizde nasıldı hangi haftada oynadı benım ilk gebelıgım o yüzden karsılastırma yapamıyorum😂🤦🏼♀️