3_bebelianne yaseminsu1033 bir ara taktım un helvasına ne yedim ne yedim😄🤣 30hafta civarı şimdi yapmıyorum
3_bebelianne Alya05 kahvaltı mutlaka iki yumurta domates salatalık karpuz peynir zeytin tahin pekmez ceviz kırmızıbiberdomatesli sos (kendim yapıyorum)😄kaymak bal reçelde ekliyorum arada ama bebek çok iri değil 36haftada 2.700olmuş🙈
Kanye 3_bebelianne 34.haftadaym bebiş 2.400 lerde doktor a dedim bebik kilolu mu yoksa 😬😄🤷🏽♀️ bir hafta önden gidiyor dedi
ikiprensannesii_ Alya05 ben hiç bişey yemek istemiyorum sdc köy peyniri olsun yeter öbür türlü diyerlerine bakamıyorum 😁
ikiprensannesii_ Alya05 aynen öle taze otlu köy peyniri tandır ekmeği kahvaltım bu sdc başkada diğerlerini yemiyorum midem almiyo
ppmerlina Alya05 genelde 12 gibi kalkıyorum eğer canım bir şeyler yemek isterse belki biraz ekmek biraz kahvaltılık veya dünden yemek kaldıysa o Ama genelde hiç acıkmayıp akşam eşimle yiyorum yani 🥹
ikiprensannesii_ Alya05 köyde değilim merkezdeyim orda taze taze aliyom harika oluyo bütün kahvaltiliklarin yerinide tutar değişmez asla
bebek_29 mutluhaber Zararlı ama ben gebe olmadan öncede çok tüketiyordum çok severdim şuan yani az tüketiyorum 2 dilim tek🥰