Alya05 Gebelikte beslenmeye nasıl dikkat edersiniz canım anneler 🌸 Ben yumurta,kaşar peynir,zeytin ,pekmez,karpuz,domates salatalık,normal peynir ,yoğurt Böyle
busenaz68 Alya05 Bugün gözümü açar açmaz un helvasi çekti canım sabahın 8′inde helva kavurdum yedim söyleyeceklerim bu kadar 😅😅
Eymen68_ Alya05 yumurta kaşar peynir standart benim hergün bir muz bol su ve maden suyu içerim kuruyemiş yiyorum genelde kavak çekirdeğine başladım şimdi de bebeğe güzel kilo aldırıyormuş
Hifaakim Alya05 peynirli Gözleme yaptım bu sabah domt slatlk zeytin yeşil biber yiyoruz pişmemiş yumurta haşladım ama kokuyo sıcaklardan yiyemedim 2 tam ceviz yedim arada kabak patl kızartması pat kızartması bunlarla da besleniyorum
Alya05 Eymen68_ afiyet olsun bende canım çekmesede gözüm çarptığında kaju yerin kabak çekirdeki yerin
YyyyYasemin Eymen68_ maden suyu hangi marka içiyorsunuz Beypazarı’nı önermiyorlar da kuzenimde heegün içtim Beypazarı diyo kafam karıştı
Simsiyahh Eymen68_ her gün maden suyu içmeyin ben doktoruma sormuştum onu çok maden suyu içince bebekler doğduğu zaman diş çıkarıyorlar dedi
Kanye Alya05 beraber yaşıyoruz cnm aynı binada hiç pazar alışveriş derdi yok kayınpederimin dırdıri olmasa miss