ikiprensannesii_ Kizlar kaç gündür sürekli rüyamda bir sürü yılan görünüyorum ve çok korkuyorum araştırma yaptığımda gizli düşmanlarin olduğunu soluyo ama inanılmaz korkuyorum böle bitane değil sürü halinde hemde rüyalardan anlayan varmı acaba
aycicek_ ikiprensannesii_ bir kere bu konu hakkında Nurettin Yıldız ı dinlemiştim ve günümüzde gerçel bir rüya tabiri bulamazsınız o yüzden peşine düşmeyin diyordu. Okuyun üfleyin Rabbim hayra getirsin deyin geçin ben hep öyle yaparkm. Çünkü kimi zaman öyle yorgun oluyoruz ki sabaha kadar saçma sapan şeyler görüyoruz
mardine474 ikiprensannesii_ hamılemısınız? Hamilelikte Ben de çok rüyalar görüyorum ilk 3 ayda böyle acayip rüyalar görürüm hep korkarım Ama bu normal hormonlardanmış ama yine de siz kendinize ve Bebeğinize de okuyun üfleyeyim korkmayın Düşünmemeye çalışın Çok da araştırmayın rüyaları sürekli anlatmak da doğru değil Ben de Rüyamda yılan görüyorum ama düşmanım desen bildiğim yok😅
Nesli006 ikiprensannesii_ korktgunuz için bilinç altı olup sürekli aynı şeyi gormus olablrsnz. Kafanıza takmyin bosverin hayr olr inşallah deyip geçin.
ikiprensannesii_ aycicek_ evet hep böle sabaha kadar görüyorum sabah erken saatlerde uyansam yine uyusam hemen görüyorum çok sağolun yorumunuz için 💞
ikiprensannesii_ mardine474 evet hamileyim. Süreklide görünce çok korkuyorum zaten dünyadan en korktuğum şey yılan her defasında da görüyorum acaba gün içinde aklıma gelidigi icinmi geliyo ruyalarima teşekkür ederim yorumunuz için 💞