cereNehir_02 Kızlar herşey planlıydı zaten 24 haziran salı günü sabah yatışım yapıldı ve 09.30 da ameliyata alındım iğne kısmı korkunç olsada hemen uyuştuğunuz için geçiyor iğne vurulduktan sonra hemen yatırdılar başımdaki hemşire beni sakinleştirmeye çalıştı konuştu doktorun adım adım ne yaptığını anlattı ve şimdi biraz bastırcaklar korkma dedi 2 kez baskıdan sonra o muhteşem sesi duydum kızım dünyaya gelmişti 09.56 doğum saati ve sonra ebeler kızımı giydirirken benim mide bulantım başladı hemşire hemen müdahale etti dokunmalar dışında çekiştirmeler dışında hiçbir şey hissetmedim ve sonra kızımı yanıma koydular herşey çok güzeldi bende dikildim ve 11.10 da ameliyat haneden çıktık kızımla beraberdik onu önce çıkarmadılar ilk sezaryenimde bayılmıştım herşeyi daha sert hissetmiştim ama bunda herşey çok güzeldi dualarla girdim ve çok şükür sağ salim evimizdeyiz rabbim bekleyen tüm annelere nasip etsin 🩷🥹🧿
Mlskz Cok sevindim, hayirli ugurlu olsun. Allah anali babali büyütsün🥰 Mesajindan anladigim kadariyla sende gayet iyisin canim, fazla agrilar yokdur inshaAllah. 😊🌸