Sisihappy Merhaba kızlar dün ara ara kasık ağrılarım oldu bu sabah da kahverengi leke gördüm acime geldim kan verdim aynı şeykeri yaşayan oldu mu yerleşme lekesi diyen de var düşük olabilir diyen de var
[silindi] Sisihappy ben canım.. regle iki gün kala kahverengi kanama okdu bir ped kadar acile gittim kan verdim hemen pozitif çıktı ama doktor beta takibi yapcaz dedi bir kez daha kan versim sonra artmıştı değer progestan kullanıyorum şu an hamile miyim değil miyim emin olamıyorum lekelenme bir hafta kadar sürdü belki daha fazla haftaya doktora gideceğim
Sisihappy [silindi] evet fark ettiğim kadaarıyla ilk zamanlarda doktorlar hiç bilgilendirici olmuyor bence betam 88den 240a çıkmış ara ara lekeşenmeler normal dedi pozitiflik devam ediyor dedi hamilesin demedi bile
babyshark__ [silindi] merhaba bende bugün yaşadım adetime daha 9 gün var ilk pembemsi geldi ped taktım 14:30da 16:30 da baktım küçük küçük noktaar şeklinde kahverengi gelmiş şimdi yeni ped taktım kesilmiş galiba pede bastım kan gelmedi chatgbt ye sordum yerleşme yada yumurtlama kanaması olabilir diyor
Hatice_11 [silindi] benim de bu gün regl olmam gerekiyordu lekelenmemin 3 günü pet taktım takip amaçlı çok az pette oluyor ve peçeteye silince de geliyor . Kahve rengi lekeniz ne kdr sürdü
babyshark__ [silindi] yok gene kanama geliyor az az en sn 18:35te taktım saat21:00 aynı ped bir iki damla gelmiş yarına kadar bekliycem kesilirse tamamen kan veririm peki bu yerleşme kanamasından ne kadar süre sonra beta HCG artıyor hemenmi
[silindi] babyshark__ açıkçası ben hiç bilmiyorum ilk gebelişimde yerleşme kanaması yaşamamıştım şu anda da yerleşme kanaması mı yaşadım neysi bilmiyorum salı günü doktora gideceğim beta da pozitif görüdm ama hamileyim diyemiyorum hala
Gkcgkc babyshark__ benim ilk gebeliğimde adet günü başladı beş altı gün sürdü adet günümde pozitifti değerim 37 gibi bit değerdi beta
babyshark__ Gkcgkc hadi ya baya adet kanaması gibimi oldu kanamaniz benim bugün 3.gun hala geliyor birde çok erken geldi 19.gunde hormonlar normal çıktı geçen ay bilemedim
Hazarerkol Kizlar benimde 3 4gun öncekarnima sancı girdi önce çok kötüydü sonra çok az kahverengi akıntım oldu ama az di bugünde kesilmişama gene ara ara sancım oluyor bnde polikistik över var glifor kulaniyorum 6aydir sizce gebelik olabilirmi🤔
Busyusad Hatice_11 yaaa aynı şeyleri bu sabahtan beri bende yaşıyorum inşallah yerleşme lekelenmesidir ya ikimizinde isteyen herkese nasip etsin Rabbim
NurellA9ocak Hatice_11 Benimde aynı ve lekelenmede kesildi yarın normalde adetimin ilk günü sökülecek gibi de durmuyor, güzel haberler bizi bulsun 🌸
melanuur Sisihappy senin ki kahverengi gelen akıntıdan sonra beyaz normal akıntıya döndü mü her kadında olan beyaz akıntı benim öyle oldu