yokolmuyor Aysegulunlu off off ben geceleri çok çekiyorum bundan. Grip falan da değilim ama neden böyle oluyor anlamıyorum...
Burcuuuuuu Aysegulunlu Okyanus suyu veya serum fizyolojiği burun spreyi gibi kullanabilirsiniz. Kısmen yararı oluyor.
Damla________ Aysegulunlu viks rahatlatır buhar rahatlatır bide eczanelerde satılan tuzlu Deniz suyu açıyormuş
Ozgeulnc Aysegulunlu ben burun bandı aldım canım tıkandığında hemen baş ucumda 🤗 en sağlıklısı bence ilaç felan değil sonuçta
Aysegulunlu yokolmuyor aynen canim grip gibi degil cok sey denedim en son buhar makinasi aldik. Çözüm yok.
Suheda yokolmuyor canm bebis bize alerji yapiyor o yüzden oluyor bu benim karnima dustuhi andan beri burnum tikali burun spreyi verdi doktor soyledi bebek alerji yapiyor dedi
elvann Aysegulunlu bir tek stremar burun spreyi açıyor burnunu serum fizyolojik ve okyanus suyunu çok kullandım etkisi olmadı doktoruna sor çok faydasını gördüm
Suheda Aysegulunlu etmez cnm etmez ben neler denedim burun spreyi disinda gercekten hiçbirşey gecirmiyor
Suheda Aysegulunlu evet doktor dedi bana her ne kadar guzel bisey olsada bebek vucudun bebegi alerjen bi madde olarak algiliyo dedi hatta bu sebepyen tiroid hormonlarmda bozuldu
Lokumum Aynı sorun 1 aydır yaşıyorum ve ağzımdan nefes aldigim icin bogaz kurulugu öksürük oluyor bir tek burun spreyi açıyor o da bağımlı gibi insallah gecerrr😕😕😩
Asia Lokumum hep ayni sorunu yasiyoruz aynen grip degilim nefes alamaiyorum agzimi acinca bogazim kuruyor...uyku duzenim mahvoldu