Mariam2 Yada bugün hiç belirtim yok agrim bile giti 26 Haziran idrar test yaptim negatif 13 pik gordum sonradan poztif goren varmi merak ettim yada gebelik Yok mu artık
asil15 Mariam2 belki stresten durdurmussundur canım artı burdaki postalardan çok okudum sonradan pozitif görenleri keşke kan verip netlestirsen
Mariam2 asil15 pazartesi giderdim yada daha sonra başka sorun da çıktı sanırım matar oldum yanlış hesaplarım çoğu zaman ama bu sefer hiç geç gelmez erken gelir yada lekelme başlar sonra olurumum evet stresten da olabilr ama bilemedim belki bugün acile gitsem de olur ağrı kaşıntıa dondu
Mariam2 asil15 bakalım ya kararsız kaldım 2 hafta da mi beklesem zaten doktora randov almadan gideceğim
Mariam2 yesildeniz_ ben hala olmadım stres olabir ama regle alyiaka bile kalmadı belim ağrım bile geçti karnım oda agrimior normalde belim yurtlamadan sonra hep ağrıyor regl günde karnım ağrılar girer ya ertesi gun hasta olurm yada ayine günde bilemedim ya
yesildeniz_ Mariam2 yumurtlama üzerinden 14 gün geçti olsaydı çıkardı bence. Bugün tekrar test yap istersen
asil15 Mariam2 canım gebelik olmasa bile bazen regli 1 hafta 10 gün gecikmesi normal karşılayabiliyor
Mariam2 asil15 oyile de benim okadar gecikmex mesla ateş bile 37 normal derler ama ben çok kötü oluyorum
Dsrh Merhaba benimde bugün Regl olmam gerekiyordu. Normalde de bir hafta on gün önceden gogus hassasiyeti ve birkaç gün kala belimde agri ve sizi olurdu hiçbir belirti yok bu ay regle dair. Üç gün önce test yaptım negatifti sizce bugün yapmalı mıyım
Mariam2 Dsrh canm istesen yap geç döllenme olabilr ama ben yurtlama gün bildiğim için biraz benim dürüm faklı
asil15 Mariam2 acaba bir test dahami yapsan canım 13 pik gördüm dedin ama belkide geç dollenme falan oldu cikmadi
asil15 Mariam2 ben iliski üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen bile silik çizgiyle öğrenmiştim arti reglimde 5 gün gecikmisti
mm_m954 Nur_budak ozgerbas kızlar yeni hesap açmak zorunda kaldım mariam ben postun sahibi evet herşey olabilr ama benim gecikme normal olmayabilir çünkü gecen 1 hazrian regl başladı ve 6 biti 7 Haziran lekelme başladı 13 Haziran biti doktora gittim hem pik gördüm lh hormon 97.9 çıktı hormon testleri yüksek çıktı eğer diyor Regl 2 nci gün da yüksek çıkarsa erken menapoz belirtiler demişti ilişki olduğumu için acaba gebelik var mı diye düşündüm ama değilim 26 haziran testi idrarda negatif