Aygg Kızlar yarın sezeryanım var çok değişik duygulardayım dün gecede uyuyamadım bu gecede uyuyamıyorum. Beni ne rahatlatır? Sezeryen olanlar yazabilir mi kendi tecrübelerini
Piremses_ Aygg kız yat uyu bugünden sonra bol bol uykusuz gecelerin olacak zaten uyuyabildiğin kadar uyu 😂 hiç korkma bende sezaryen oldum bebeğine kavuşacaksın onu düşün seni dünyalar güzeli bir bebek bekliyor😍
Yodik Aygg benimde 20 günüm var inan ben şimdiden başladım uyuyamamaya seni çok çok iyi anlıyorum Sağlıkla kavuş inşallah yavrucağına 🙏🏻 su gibi geçsin doğumun
Yesmm21 Aygg ay Allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla geçer doğumun. Bende daha gün almadım ama on güne kadar doğum yapıcam şimdiden uyuyamıyorum
Nazlimom Aygg Vlla sezeryan olcağımın gecesi hiç bişey düşünmeden yatıp uyumuştum güzelce dinlenin zaten sonrası yorucu geçiçek hiç bişey düşünmeyin akışına bırakın 💕 sağlıkla gelsin insallah bebişte
Mavili1480 Aygg 6 gün var bende uyuyamıyorum doğumdan sonra uyuyamayacağımı çok iyi biliyorum 🥲 ama uyku yok yatamıyorum
Zeynep85 Aygg Rabbim yardımcın olsun canım doğumun kolaylıkla geçsin sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına 🤲🏼☺️