Pinar_93 Kızlar bebeğim 6 günlük . Sütüm çok güzel geliyor ancak mememin ucu yok bebeğim asla mememi tutmuyor :(( Kahverengi kısmı komple koyuyorum ağzına yok asla emmiyor var mı bana önerileriniz ? Sütümü sürekli sağmak zorunda kalıyorum :((
Masal26 Pinar_93 ayni durumu bende yaşadim sütüm olmasina ragmen göğüs ucu yoktu bunun icin eczaneden silikon göğüs ucu var mutlaka deneyin derim ilk 2 ay kullanip sonra meme ucunu kavrayinca biraktim tavsiye ederim mutlaka boşuna sagip da eziyet etmeyin kendinize
Seyda-06 Pinar_93 ben direk yanıma silikon uç almıştım iyikide almışım onu yara oldu onunla idare ettim ilk doğdu onunla tutturdum kesinlikle bu uçtan hemen alın hatta varsa imkanın direk nöbetçi eczaneye koş derim
milatlas13 Pinar_93 hemşire kuzenim benimkini şırınga ucunun ters tarafı ile vakumlayarak çıkartmıştı da öyle tutmuştu oğlum. tam izah edemedim muhtemelen,videoları vardır izleyin.aşırı kolay acısız bi işlem
kimebaktin4 Pinar_93 emzirme danışmanı onerrim kardesimde yoktu ona destek olmuşlar bide meme ucu çok öneriyor lar
[silindi] Pinar_93 kahverengi kısmı komple koyduktan sonra meme ucunu damağına değdir bebeğin öyle dene. Eğer öyle de ölçüyorsa silikon meme ucu edin çok işe yarıyor
Nazlimom Pinar_93 şırınganın ucunu çıkartın meme ucunuza yerleştirip geri çekin meme ucu çıkar öyle deneyinn