elifnusret 32 haftalıkken kontrole gittim bir hafta ilerde görünüyor bebek 2300 gram sezeryan olacam ve kanamam da var ara ara eşi aşağıda böyle olup doğum yapan oldu mu
Tugba29_ elifnusret doktor sorun gördüyse ciğer geliştirici vurup erken alabilir ama sorun yoksa 38 e kdr bekletiyo
3_bebelianne elifnusret bir hafta ilerde olması geride olması çok sorun teşkil etmez 32haftada benim bebeğimde o civarlardaydı iri değil bencr sezeryanı doktormu sizmi istediniz
Sulegull elifnusret 39 da alalım dedi 2. Sezeryan ama ben artk ağrılardan dayanamıyorum bide Tansıyon bar bende yüksek çıkıyor bu ara 38 de alcak inşallah bişi olmaz ilki erken doğdu tansıyondan korkuyorum
Merve2333 Benim de bir önceki kızımda eşi aşagidaydi , 38 de aldı bu gebeligimde yine eşi asagida bunda da 38 de alacak , sağlıkla kucağımiza alalım insallah
elifnusret Sulegull peki planlı sezeryan olacak ama benim 39 dan önce sancım olursa ne yapacak durduruyorlar mı
3_bebelianne elifnusret kemik yapısı iri kafa yapısı büyüktür o zamanda sezeryanı ön görüyor doktor siz minyonmusunuz
elifnusret 3_bebelianne yok onla alakası yok benim ilk çocuğumun kolu doğumda takıldı diye aynı riski almak istemiyor bide eşi aşağıda olduğu için normal olmaz dedi
myangelson elifnusret tansiyondan 37+0 da dogurmasaydim 39 a kadar bekleyecekti doktor. Perinatoloji takipliydim serklajli hastaydım