Dygus Haftaya giriyoruz sürekli sola yatmam gerektiği söyleniyor ama rahat olmuyorum bacağıma resmen kramplar giriyor uykuya dalamıyorum. Sağ tarafa yatıyorum genelde çok rahat oluyor benim için hem bebekte çok hareketli oluyor sağa yatınca kötü mü yapıyorum bilmiyorum 😔 çokta inanmıyorum aslında sağ sol olayına ama sürekli karşıma çıkınca BİLemedim de🥺
acelyaprak Dygus şu konuya bir açıklık gelse artık valla bende sabah uyandığımda sağda buluyorum kendimi vicdan azabı çekiyorum 😂
eminekurt9 Dygus Böyle bir şey kesinlikle yok bence bende sizin zamanlarınızda çok streslendim bu konuda hep sırt üstü yatmak istiyorum çünkü doktorum hiçbir sorun olmadığını söyledi sen nasıl rahatsan öyle yat dedi zaten rahat olmasan sıkıntı olsa o şekilde yatmazsın dedi mesela bende sırt üstü yatarım hep çok iyi gelir ağrılarıma ilginç bir şekilde de bebeğim hep o zaman daha hareketli sola dönünce hareketlenir derler ama hiç de öyle değil 😅
Dygus acelyaprak değil mi? O kadar sola yatın basksı var Kİ doktorlarda insan acaba mı diyor eskiden böyle detaylar yoktu ya annem hiç duymadım BİLe nasıl rahatsam öyle yattım diyor 😃.bende Solda Asla rahat edemiyoruuummm 😮💨
iremykk 34+1 , her türlü yatiyorumm yaa. Sırt üstü sağ sol hic fark etmiyor nasıl rahatsam. Zaten yatmak uyumak o kadar zor ki her an tuvalet ihtiyacı , sıcak hava,nefes alamama durumu vs. En rahat pozisyonu bulduğum an uyuyorum ohh😂
Dygus iremykk bu haftalarda uyku problemi ağırlaşıyor mu bu arada konudan bağımsız olarak merak ettim çünkü şuan bile sürekli uykularım bölünüyor yorgun halsiz uyanıyorum sıfır enerji. Bu uyanmalar artacak mı daha? Nasılsınız siz?
acelyaprak Dygus ay evet annelerimiz bize çok gülüyor bence 😂 işte doktorlarda o kadar üstüne basarak anlatınca insan rahat edemiyor ama çoğu anne de rahat olun diyor e biraz olalım madem 🥰
Dygus eminekurt9 ya evet bende de öyle oluyor sağıma yatınca bebeğim aşırı hareketli oluyor demekki iyi diyorum🌸
iremykk Dygus Kişiden kişiye değişiyor sanırım etrafımda benim gibi olmayan çok fazla insan var. Ama ben haftam ilerledikçe dövülerek uyanıyor gibi hissediyorum hele sabahlari bir karında ağırlık basınç hissi oluyor anlatamam. Hep yorgunum o yüzden. Birde sıkıntılı geçiyor süreç biraz , psikoloji de etkiliyo enerji de kalmıyor haliyle 🥹 belki sizin farklı olur, yani inşallah. Allah kolaylık versin
Ceren27 Gün içinde sola yatıp dinleniyorum bende sürekli ama gece uykusu gelince sağ ve sırt üstünde rahat ediyorum bir tek😅🥹
EsmanurTorun Dygus bende gece sırt üstü buluyorum kendimi . eşim sürekli beni izliyor gibi her seferinde uyandırıp uyarıyor sağolsun kdndbsjs Halbuki keyfimiz yerinde diye düşünüyorum ndndjd Sağ sol dönüşümlü uyuyabilirsin sırt üstü uyumamaya dikkat et dedi doktorumuz
Dygus EsmanurTorun sırtüstü ben zaten rahat edemiyorum karnımda ağrı yapıyor direk bebek rahatsız oluyor anlıyorum amq sağda bebeğimde gayet halinden memnun farkındayım hareketlerinden 😃👌🏻
EsmanurTorun Dygus o zaman sorun yok bence ya çok takılmamak da lazım istesek de ters hareket edemiyoruz zaten 🤷♀️ ki ben sadece yüzüstü uyuyabilen bi insandım 🫠
asena9 Dygus tabiki tek bir yönde kalmamız mümkün değil istediğin yöne dönebilirsin hiçbi zararı yokta ben yüzüstü yatmak istiyom artık ya iki yöne de dönmekten bıktım burnum tıkanıyor uyuyamıyorum 😓😓