babymom2026 Benim domates soğan salatası nar ekşili 😁 (ne alakaysa) 🤦♀️ Gece gece neden bunu ister bir insan anlamadım onu da şaka gibiyim ya böyle yiye yiye göbek çıktı 2 aylık gibi 🤦♀️😁
mucizebebegimmm babymom2026 yiyebilirseniz benim yerimede yiyin 😂 bugün kusmaktan aç kaldım. Size afiyet olsun 🤤
Elif3419 babymom2026 ya bende kaç saattir canım ne çekiyor diye düşünüyorum canım birşey istiyor ama ne istiyor hala bulamadım🫠🫠🫠
Smyye1B babymom2026 Sabah kahvaltı hazırlarken burnuma kebap kokusu geldi hala onu istiyorum 😅 güya yola cikinca alicakti eşim araba arıza verince unuttu😅
Edizhr babymom2026 ayyy🤦🏻yok çok şükür kusmam canım en korktuğum şeydir kusmak hatta kendim kusarken bile gözlerimi kapatırım görmeden uzaklasirim 🤢
anneoluyorumm13 Sufle istiyorum yaparsam bulaşığı çok çıkıyor yıkamaya eriniyorum o yüzden hayalimde kalsın 😁
demirrleydi_ MadameTussauds ayy senin yorumu görünce benimde canım çekti ama aklımda hiç yoktu off böyle bol limonlu ekşi ekşi 🤤
tahamommy babymom2026 damacanayı diksem rahatlamam gibi 🥲 tabi bide tuvalet derdi var gece kalkmaktan nefrett
bebek_29 babymom2026 Lavaş arası ciğer yanında ayran ve bol ekşili salata🥗 ayy ölücem şuan canım çoook çekiyor gece gece nerden bulucam ki ciğeri 😂