zeydalp Arkadaşlar merhaba bugün mesaj geldi sistemden de baktım onaylanmış gözüküyor. Ne zaman ödeme yapılır ilk çocuğum tek seferlik 5bin alıcam alan var mı
Sunaaaaaaaa zeydalp e devletten hangi başlıktan yaptın canım. Bide kaç gün sonra sonuçlandı bende yaptım da birşey yok henüz
zeydalp cauuv1 e devlete giriş yapıp arama kısmına doğum yardımı başvurusu yazıyorsunuz ilk çıkana tıklıyorsunuz gerekli bilgileri dolduruyorsunuz @ikiprensannesii_ @Lamraaa
zeydalp Bezelye1 bana sms geldi kontrol ettim onaylandı yazıyordu ama ödeme nasıl olcak hiç bilmiyorum artık hafta içi arayıp öğreneceğim
cauuv1 zeydalp suan baktım da hamileyim diye heralde sayfa acılmadı dogumdan sonra bakmak gerekiyor sanırım ? Onaylanıp onaylanmadıgını nerden takip ediyorsunuz? İlk cocuk da ekleniyor mu?
reyhan16 Gyubnkin Bankada hesabınız olmasına gerek yok Şubede kimlikle direk veriyorlar hesap açmak gerekmiyor
reyhan16 Gyubnkin Herhangi bir halkbank şubesine gidin Doğum yardımı parasını almaya geldim diyin ödemeyi yapıyorlar direk