Seymabyrm Merhaba, istanbul içinde detaylı ultrasonu nerede ve hangi hafta yaptırdınız? Cerrahpaşa’yı duydum fakat emin olamadım, çok uçuk rakamlara yaptırmak istemiyorum.
GizemHamza34 Seymabyrm Cerrahpaşa da Ali hocaya yaptırdım 1900₺ ödedim çok da memnun kaldım post açmıştım ordan bakabilirsiniz daha detaylı
erkilicc Prof.dr. Oya Demirci var Bağlarbaşı’nda. Çok iyi bir doktor. Geçen ay 5500 dü randevusu. Ben memnun kaldım öneririm. Ben ikili test yaptırmadığım için kadın doğum doktorum 13 de yapmamı istedi o yüzden gittim ama 20-21. Haftada tekrar gideceğim asıl detaylı ultrason için.
emineecemmk Seymabyrm poliklinik randevusunda doktor ismi yazmıyor alırken zaten ben direkt öyle randevu aldım gittim baya 45 dk belki daha fazla ilgilendi baktı. Makineleri son teknoloji zaten renkli göstermedi ama ona rağmen herşeyi net görünüyordu. Renkli ultrason biraz daha normal kadın doğumun inisiyatifinde olan bir şey. Ben çok memnun kaldım normal polikliniğine de gittim orda devam etmeyi düşünüyorum
Seymabyrm GizemHamza34 teşekkür ederim inceledim şimdi çok memnun kalan var galiba, renkli mi bakıyor onu göremedim de bi 🙏 bide eşi alıyor mu içeri
GizemHamza34 Seymabyrm evet eşimi ve oğlumu aldı eşim videoya çekti yüzünü de renkli bir şekilde gördük 🌸
Seymabyrm emineecemmk ben renkli görmek çok istiyorum da eğer renkli görebilirsem cerrahpaşaya gideceğim herkes memnunmuş 🙏
Seymabyrm GizemHamza34 çok teşekkür ederim ona gideceğim yada fehmi yazıcıoğlu diye birisi varmış onunda ücreti makulmuş ikisinden birisini tercih edeceğim 😍❤️