Bulutlarda Kızlar bugün 8+2 1 haftadır Rahimden aşağı kadar ağrım oluyor çok şiddetli değil hafif hafif bazen ani haraket yapınca kötü oluyor o an çok korkuyorum bir şey oldu diye. Kanamam vs yok çok şükür sizce normal mi yaşayan var mı bu şekilde
Denizz44 Bulutlarda Aynı haftadayız bendede ara ara oluyor aniden kramp girer gibi sonra geçiyor normaldir diye düşünüyorum rahim büyüdükçe gerilme oluyor
Mihribanmuharrem Bulutlarda bende 8 haftalığım sağ kasığıma bi ağrı giriyor çok korkuyrm sonra geçiyor arada bazen oluyo normal mi acaba
oeceo benim de çok ağrım olmuştu ilk başlarda hatta vajinaya baskı şeklinde bir ağrıydı senin de öyle mi
oeceo Bulutlarda 32. haftadayım hemen hemen 4. aya kadar o baskıyı hissettim sonrasında bebek yukarı doğru çıktıkça baskı azalmıştı ama bende plesenta previa olduğundan dolayıydı o baskı umarım sende yoktur yani plesenta rahim ağzını ya yarım yada tüm şekilde kapatıyor normalde yukarda olması gerekirken
Bulutlarda oeceo aaa kaçıncı haftada anladınız peki öyle olduğunu bana doktorum normal dedi ama 7. Haftada gittim en son
oeceo Bulutlarda 14. haftada öyle olduğunu görmüştü doktorum aslında hiçbir zararı yok gebelik ilerledikçe yukarı çıkabiliyor baskı azalır illaki