Anniskoo0634 Açılma olduğu için mi yoksa bebek kanala mı yaklaşıyor yani yeri geliyor saatlerce sancım gitmiyor ama bi yerden sonra sancı duruyor, fakat ne açılma var ne bisey ben o kadar sancıyı boşuna mı çekiyorum 😄
Esmaaaaaaaaaaa Anniskoo0634 bebeğiniz kanala girmeye başladıkça sancınız olur Buda açılmayı tetikler 😊
Kuboss06 Anniskoo0634 Sancınızın sıklığı nasıl takip ettiniz mi kaç dk bir oluyor? Benimde sancılarım oluyordu 2 gün çektim yalancı sancı sandım başta sonra dk tuttunca 10 dkda bir geldiğini farkettim hastaneye gidince 5 cm açıklığım olduğunu söylediler o gün doğum gerçekleşti
Htcilbay Anniskoo0634 yalan ci sancılar rahmin kasilip kendini bırakması ile uzun aralikli sancılar sonucu oluyor cnm. Böylelikle vücut kendini ve bebeği doğuma hazır eder. Zamanla bu sancılar kısa süreli olmaya başladığında bebek dogum kanalına giriyorum artık açılma oluşup sürekli kasılma itme şeklinde açılma oluşturacak. Amacı bu cnm. 😂 bnmde 35. Haftam ikizler arada zorluyor. Ama 37 de net aliriz dedi doktorum. Rabbım kısmet ederse. Belki 38 i de bekleyebilirsiniz. Aksi bir durum olmazsa inşallah 🤲olmaz inşallah 🤲
oeceo doğum yaklaştıkça vücut kasılıp yalancı sancılar yaratırmış yabancı bir ismi vardı da unuttum 🙈
oeceo Anniskoo0634 kızzzz vücudun kendini asıl gelecek büyük sancıya hazırlama sancısı işte hahahshhd yani vücudun diyor ki anam bak daha büyüğü gelecek hazırlıklı ollll
Deleted33000 Anniskoo0634 cumaya randevu aldım valla tam o gün 40 haftam doluyor doktora gideceğim o zamana kadar dogurmazsam
Kubra001111 Deleted33000 ya 40 dolarsa durumuna açıklığına bebeğin kanalda olmasına herşeyi değerlendirip ona göre sezeryan için konuşabiliriz dedi salı günü gidince belli olacak sancım yok hiç
Elifirc Anniskoo0634 ya bir sorum olacak sanki vajinadan sıvı akacak gibi bir hiss var hani olur ya regl olmadan önce ne yapmalıyım erken doğum riskim de var 33+1 şuan bi sabah bi akşam sancım oluyor sonra geçiyor
Anniskoo0634 Elifirc çoğu arkadaşım senin haftalarında öyle oldu ama şu an doğurmak için gün sayıyorlar yani o zamanlar öyle olabiliyor sıkıntı etme suyun vs gelse zaten bunu doktor bilir kontrol edildiğinde de anlarlar ama doktorumla paylaşabilirsin durumu