Panicmomyy Kızlar selam 2-3 gündür lavobaya gittiğimde iç çamasırımın ıslağa yakın nemli oldugunu farkediyorum kötü koku yanma yada bebeğin hareketlerinde bi azalma yok 23+4 haftalığım sizinde böyle oluyormu su sızıntısımı acaba diye endişeleniyorum
Kumsalin_Annesii Panicmomyy 34+5 im ben de bir kaç gündür aynı sorunu yaşıyorum akıntım oluyordu tabiki ama bu kadar çok olmuyordu hele dün dışardaydım bide eve geldim sanki altıma kaçırmışım gibi bir ıslaklık o derece yani ter mi falan diye bile düşündüm ilk defa başıma geliyor benim de
DuruDefne_mommy Panicmomyy 17+3 üm ıslaklık değil ama kremsi akintim çok oluyor benim bununda normal olduğunu düşünüyorum ama bazen ıslaklıkla beraber geliyor iç camasirimdan da geçtiği oluyo
Simsiyahh Panicmomyy doktorunuza danışarak tam idrar tahlili ve idrar kültürü verin isterseniz enfeksiyon varsa eğer bazen kaşınma yanma olmadan da enfeksiyon olabiliyor siz yine de verin
Yeeso Kumsalin_Annesii aynı sorun bendede oluyor 27 hafta 4 günlüğüm bende acaba diyorum termi diye düşünüyorum yoksa o kadar akıntı olacağını düşünmüyorum
Panicmomyy DuruDefne_mommy evet DuruDefne_mommy kremsii bi ara bende. De oluyordu doktorum olabilir demişti ama ıslaklık benimde iç çamasırından geçtiği oluyor
arinmommy Benim de oluyor 37de bundan dolayı acilden giriş yapmıştım hatta. Suyun değil dediler ama yoğun akıntın var dediler, bir de çok yürüyünce terleyince vs oluyor
faveylaa progeston falan kullanıyor musunuz ben progrstan kullanıyorum o bende ıslak akıntı yapıyor doktoruma sorduğumda normal demişti