Zeynepbas13 23 haftalık hamileyim kızlar isim önerilerinizi bekliyorum kız annelerine de fikir olsun🥰🙏 Minel Afra, Minel Sare bu isimler arasında kararsızım
Ahsen21 Zeynepbas13 ben cinsiyetini bilmiyorum ama kız olursa Ahsen Lina düşünüyorum duha ismini de çok seviyorum ikisi arasında kaldım 🌸
A_T_B142601 Benimde kızım olucak inşallah Benimde aklımda bu isimler var Ceren Ece Ecrin Elçin Ayla Alya Arya Sare Lina Ela Esila Bunlardan biri olucak heralde
Nurhanim_S A_T_B142601 bende 38 haftalık 2.kızıma hamileyim ilk kızımın adı Belis doğacak olan kızıma da Alya koyacağız inşallah
zeynepvural A_T_B142601 ceren ismi gerçekten iddia edildiği gibi Moğolcada Ceylan anlamında mı yoksa uyduruk mu
ddefnos senaaaaaaaaaa bilge isimli bebekler gerçekten çok akıllı oluyor kimle karsilassam bakışları bile farkli
Azizer Ahsen21 çok ağır bir isim dedil mi ikiside ayrı çok güzel bence o şekilde seslenilmeyecek ben iki isim koydum oğlumda şimdi ikinci ye tek isim koyacam çocuğun geleceğini de etkiliyo bir mevki sahibi olduğunda iki isim gercekten zor helede böyle farklı isimler beni yanlış anlamayın lütfen olur mu hani ben pişmanlığını yaşadım sözde yasamayin diye Ahsen tek başına çok güzel bir isim Lina da aynı şekilde mesela kuzenim Aden Lina koydu seslenilmiyo bile
Meryem80 Doğa nehir nadire bizde kızımız olursa 3 isim arasında karar verecegiz bakalım hayırlısı henüz cinsiyetimizj ogrenmedik