Eymen68_ Haftama geldim hala oğluma bi isim bulamadık kızlar şöyle sakin uysal bi erkek ismi önerinizi alırım
Innerglow Eymen68_ Göktürk istiyorum Mustafa da olabilir alattin ali de olur yani kafam çok karışık hahah
Benimennembirmelek Eymen68_ Efraim emir oğlum çok uslu maşallah bir oğlum daha olsa miraç uras koymak isterim
SuEr_Tu1512 Eymen68_ Oğlumun adı Tuğra 🫶 İkinci oğlumu bekliyorum. Buğra, Göktuğ, Karan, Asil, Yağız isimlerini çok beğeniyorum ☺️
heyecanlibekleyis_ Eymen68_ ay bende 28 haftayim ama hala bulamadim her erkek ismi postuna girip bakiyorum ama hep ayni isimler asil goktug ruzgar ayaz kuzey aslan noyan barlas aybars kuzey hep ayni isimler ben farkli bi isim olsun istiyorum cok konulmayan ama klasikte olsun istemiyorum bi turlu bulamadim valla bu isimler disinda farkli isim varsa onerirseniz cok sevinirim kizlar 😂
AysegulGokmen heyecanlibekleyis_ Duha ismi çok güzel biz henüz cinsiyetimizi öğrenemedik ama bir oğlum olursa ismi kesinlikle Duha olucak 🌸💙
Ayildiz heyecanlibekleyis_ evet herzaman bi trend isim dönemi oluyor biz kız için Melisa erkek için Ata düşünmüştük oğlumuz olacak oyüzden Ata koyacağız 🩵