2cocuk2kopek Kitapkolik660_ hangi devlet İstanbul’da bitek Kanuni alıyor oda doğum hastanesi diye . Onun dışında burada alan yok
Burnosunn_annesi busenaz68 işte iyi doktor bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bişey oldu umarım bende iyi birine denk gelirim onların konuştuğu dilden konuşmak lazım Allah kolaylık versin bizlere
Burnosunn_annesi Dadas amin amin geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ekonomi bu kadar kötüyken kimse keyiften parasını illa özele yedirmiyor sağ olsunlar yani gerçekten yardımcı oluyor özelde tabii hepsi aynı olmuyor o da ayrı
Burnosunn_annesi 3_bebelianne son haftalarda 37. Randevu bulursam devlete gideceğim bulamazsam direkt doğum🥲
Meriveannesi Burnosunn_annesi olumsuz düşünme canım ama en yakın tarihe bul ve git devlete.. Devlet yakın mı size
Burnosunn_annesi Meriveannesi dün geceden beri bakıyorum kuzum yok bir saatlik mesafe kendi kaldığım ilçede doktor var ama doğum yapılmıyor hastanede
Burnosunn_annesi 3_bebelianne yok işte randevu hiç bulunmuyordu ben de artık gitmedim saatlerimiz uymuyordu
Kkksss Burnosunn_annesi bir arkadaşım öyle yaptı. Muayeneleri özelde yaptırdı doğum için devlete gitmek istedi devlet doktoruna sordu takibini kendi yapmadığı için adam pek gönüllü olmamıştı. O da acilden giriş yaptı çarşıda geziyordum sancılarım başladı diyip kendini hastaneye kabul ettirip o şekilde doğurdu 😅
3_bebelianne Burnosunn_annesi olsun acilden girdiğinde sezeryan da olsa normal de olsa seni bakmak doğurtmak zorundalar diye biliyorum denk gelen doktor girer sezeryana tabii neden özelde doğum yapmaktan vazgeçtin
Meriveannesi Burnosunn_annesi sen yine takip et canım randevu illaki bulursun doğum şeklin bellimi ve bu haftans kadar özele mi takipliydin
Burnosunn_annesi Meriveannesi evet özele gidiyordum ayda bir kere falan olduğu için rahattı şimdi nasıl olur bilmiyorum🥲🥲