mardine474 Burnosunn_annesi en az bır kere devlette muane olmalısınız cunku kaydınız dogum sürecınız ızlenımı bunları bilmeleri gerekıyor sisteme düşmesi lazım. Dogum yapacağınız hastaneye bır kerede olsa gıdın
Burnosunn_annesi mardine474 gerek kalmadı zaten direk doğuma aldılar neyse sormadılar daha önce neredeydin falan
Tubita ddefnos söylemesen de sistemden görüyordur ki doktor sorun olmaz bence istediğin yerde muayene de olursun doğum da yaparsın
Sultansultis devlet hastanesi gelen bi hastayı reddedemez, siz doğum esnasında farklı bir şehirde de olabilirsiniz nerede olursanız olun devlet hastaneleri sizi almak zorunda
Burnosunn_annesi Sultansultis teşekkür ederim evet aldılar yakın bir devlet hastanesine gittim o gece sancılarla beraber
kimchikimdi kurkmantosuzmadonna Teşekkür ederim caanımm ben biraz devlete önyargılıyım ama halledecez beee inşAllah😂💖
Nealakayahu Burnosunn_annesi ben tüm gebeliğimde özele gittim sadece bir kez devlete gittim kaydım bulunsun diye devlette doğurdum
Burnosunn_annesi Nealakayahu ben hiç ona da gidemedim zaten randevu bile bulamadım hatta bulduğum da ayın 17’sini Ben doğum yaptığım için artık gerek kalmayacak yani. Bu arada doğum oldu acilden herhangi bir devlet hastanesine gittim sorun olmadı
papatya3458 Burnosunn_annesi hayir kalmadin canim doktora 37 haftalik gebeyim dogumu burada planliyorum ama kaydim yok de doktor kan tahlil sonucu alir nst ister orada kaydin olur sonra devlette doktor der su zaman gel bu zaman gel diye
Burnosunn_annesi papatya3458 sağ ol canım ben de doğum yaptım çok şükür devlet Hastanesi’nde gittim zaten acilden sancıyla
Anneoldum2 Burnosunn_annesi bi kaçkere devlette görünün nolur nolmaz ama öyle bir hakları yok tabiki ben özelde kontrollüydüm 2,3 kere öncesinde devlete gitmiştim bunun için değildi randevu denk geldikçe gitmiştim sonra ful özele gittim doğumu başka devlet hastanesinde yaptım
Burnosunn_annesi Anneoldum2 teşekkür ederim canım hiçbir sorun olmadı doğum devlette oldu zaten düşündüğüm gibi oldu O sancıyla gidince direkt doğumhaneye alındım bekletildim orada
Dnzasil Burnosunn_annesi mutlaka kaydın olmalı en az 3 4 kere gitmen lazım devlete hastayı tanımaları lazım bende başka şehirde ilçede oturuyorum orada doğum yaptırmadıklar için başka şehirde hastaneye gitmeye başladım 2. Muayenem benimde 37. Haftamdayım
Burnosunn_annesi Dnzasil sagol canım bende o telaşla randevu ararken zaten sancıyla gittim devlete doğum oldu