Elifmehmetemin Kizlarben 31 haftalık oldum bebek sanki artık baskı yapıyor gibi hissediyorum doktor normal demişti herşey Çarşamba günü bide çatı kemiklerinde ağrı olan var mı aranızda benim gibi cuma günü bı daha gidicem doktora nasipse kontrole
Meri3535 Elifmehmetemin çatıya ağrı yapıyor kasıklara iyice bastırıyor çünkü baş gelişi. Bi ağrı giriyo hem belime hem kasıklarıma. Ayakta çok duramıyorum yürüyemiyorum ağrıyor. Sürekli tuvalete gidiyorum iki damla için bile… Uyku haram oldu… Serkilaj alınana kadar bu şekilde olacaksak yandık gerçekten.
Elifmehmetemin Meri3535 evet valla canım bende de durumlar aynı yaa dikişler alınsa gene korkmam da rahime bişey olur diye korkuyorum çok zorlar da anlamam diye bu 3.cu serklaj ve doğumum olcak nasipse oğlumda erken geldi bu oğlum da erken gelcek gibi hissediyorum
Meri3535 Elifmehmetemin bende öyle hissediyorum en azından serkilajın çıkmasını bekler diye de umut ediyorum. 36 da alacağız diye konuştu doktorum 2 haftam kaldı benim. Zaten serkilaj da alınırsa kesin gelir serkilajlı halim 25 mm 😅 her gün yırtacak diye serkilajlı tedirgin oluyorum valla yürümeyi ayakta durmayı falan bıraktım artık. Siz yine tecrübelisiniz benim ilk doğumum olacak 🥲
Elifmehmetemin Meri3535 kızım 40+2 de doğdu oğlum 38 haftalık doğdu bakalım bu oğlum ne zaman gelir vaktini bekler inşaallah 🤲😊
Fkubraa Meri3535 benimde bugün 36+5 saat 3 te dikişleri aldırıcaz hem alınma aşamasından korkuyorum hem de hemen doğururmuyum diye😅 artık benimkide çok baskı yapıyor sızlıyor dikişler
Elifmehmetemin Kismail1 valla ne güzel haftan ilerledi sona yaklastin benim daha var ben daha 31+2 haftalık oldum
Meri3535 Fkubraa hadi bakalım ya hayırlısı olsun senin için bir hafta içinde doğum gelir gibi merak ediyorum haberdar et bizi de 🥰
Gsrn Valla benimde aynı bebiş baş geliş resmen zonkluyor alt tarafa baskı yapıyor bende ayakta çok duramıyorum… demekki genel olarak hepimiz aynıyız 🥹 rabbim yardımcımız olsun inşallah
Gsrn Benim doktorumda 37 de dikişleri alırız dedi ama hem korkuyorum hem merak ediyorum acaba dikişler alındıktan sonra hemen doğmak istermi ki (tecrübeli anneler )
Elifmehmetemin Gsrn benim ilk serklajda kızımin dikişler alındıktan sonra 40+2 de doğdu oğlumda 38 haftalık doğdu ama oğlumun erken gelcegi belliydi baskı ve sancım oldu nst de çıktı serumla tuttu doktor 38 de de doğdu bakalım şuan da 31+2 yim bu oğlum abisi gibi sabırsız olmaz inşallah 😊
Fkubraa Meri3535 aldırdııım ama çok acıdı😭🥹 spektum konulurken baya bi acıdu dikiş alma esnasında o kadar acımadı ama sonrasında gazlı bezle kanları temizlerken çok çok acıdı beynim yarıldı sandım🥹🥹🥹
babymomm__ Daha küçük haftalar da ağrılarınız oldu mu dikis yerlernizde sancı gibi 22 hastalığım ben daha merak ettim
Meri3535 Fkubraa ay hadi ya çok korkutucu gerçekten çok acımıyo falan diyorlardı ama acıdığına eminim. 🥹