Melly2020 Serone bende aşırı silik bi çizgi çıktı innovita da profilimden bakabilirsin sonra beta verdim 19,1 çıktı ☺️
Serone Ya yumurtlama diye onu yaptığımı farkettim şimdi deftere yapıştırıyorum🙈 ama çok erken benim için ama umarım bu bir işarettir
Serone Melly2020 ay ciddi mi geçen ay silik çizgilerdrn sonra çok üzüldüm bu ay sanırım beklicem daha çok erken benim 13 gün var regle hayırlı olsun inş sağlıkla kucağınıza alın
Serone mor_menekse1 ay inş ya umutlanmak istemiyorum çok sonra defeçtere yapıştırırım derken farkettim ama umarım bu ay olmuştur artık 8 sene sonra mucizemiz olur
Serone  kızlar ben ovulasyon testine gördüğünüz gibi 24 ü başladım 4 Temmuz adet tarihim 10 Temmuz bitiş tarihim 10 Temmuz ile 24 Temmuz arasını ful değerlendirdim şimdi adet döngüm 35 bu ay diye düşünüyorum sizce acaba pik 24 ünden önce miydi bat tarihim 9 temmuz
vilanelle Serone anlamadım tarihleri yanlış yazdın galiba? Karışık çok Adet 10 haziranda bittyse neden 24te başladın bide
Serone vilanelle testi o tarihte aldım öncesinde her gün ilişki şeklinde denedim 24 sonrası gün aşırı denedim ama
Serone vilanelle hayırlısı inş canım umarım bu ay olmuştur 24-26-28 şeklinde değerlendirdim ama yeterlidir demi 24 ü haftası için
Serone adatuna devam ediyim eğer daha önce olmadıysa olursa yakalarım inş olduysada değerlendirdimin rahatlığı var inş
adatuna Serone çünkü kendi testlerime baktım bu şekilde t koyu olması lazım burda 2 kere yumurtlamam var geçmişteki testte t koyu