Berfi_n Merhaba güzel anneler 37+2 haftalığım bebeğin kilosu 2720 doktorum plasentan erken yaşlanmış dedi her an doğum olabilir dedi plasentanın erken yaşlanması ne demek bilmiyorum ama bebeğimin kilosu bana az geldi kilo alması için napabilirim
Guzelanne56 Berfi_n 37 de 2605 doğdu kızım arkadasım 39 da 2920 dogurdu bence az degıl hemen doğum olsa bıle gayet yeterlı
xEndless Berfi_n Canım bebeğin kilosu dusuk değil doğduktan sonra daha hızlı kilo alır merak etme 🩷 ceviz badem avokado kaşar tüket
Berfi_n Guzelanne56 teşekkür ederim normal doğum mu yaptın ve plasenta yaşlanması diye bişey duydun mu
Guzelanne56 Berfi_n evet duydum canım arkadaşım var 37 de o sebepten doğurdu yani plasenta olduğundan daha olgun olduğu için artık bebeğe yeterli beslenme sağlamıyor haliyle fazla gelişmiyor bebek o yüzden doğumu erkene alıyorlar bebek dışarıda büyüyor
Berfi_n Guzelanne56 arkadaşınız normal doğum mu yaptı benim doktorum normal yaptıracak bana o zaman şöyle diyebilir miyiz plasentadan dolayı doğum her an olabilir