sylm Bir anda burnuma çilek kokusu geldi 2 kere farklı zamanlarda, az önce de bir anda mısır haşlanırken kapağı açtığındaki o yoğun koku olur ya o geldi aşermek bu mu kızlarr 9 haftalığım
HavvaM0806_ sylm bende akşam otururken annemin yaptığı sıcak ekmek kokusu burnuma geldi asermeymis bu 😂😂
Patiseverana sylm hahaha olabilir canım atıştır direk sen yine de 😃 26 haftalığım hiçbir eşy aşermedim sadece erik yedim o da normalde de çok severdim zaten aşerme gibi değil de herkes bekledi Kİ aşereyim de bir şeyler yiyielim yapalım tık yok 😃😃
Ozzz41 11 haftalığım hala aşerme durumu yok bende eşim zorla aşermem için uğraşıyor sen düşün heralde seninki aşerme oluyordur😂
Ozzz41 G_h1 aşerme ilk 12 haftada çok yoğun oluyormuş senin yine bi 6 haftan var benim son 3 günüm aşermezeem daha da aşermem heralde 😂
Ozzz41 G_h1 kız olmuyor kii yediğimi zorla yiyorum zaten çocuk beslensin diye herşeyden bi tiksinme geldi bana anlamadım😂 yoksa benimde hayalimdi yani onu bunu isteyip kocamı koşturmak da 😂
sylm Peki aşerdiğini yemiyince birşey oluyor mu kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuda bazıları leke çıakr diyolar😬 aşerdiğim yiyeceklere göre cinsiyeti ne acaba 🥰
Pembe_bulut Ben koruk (bilmeyenler için üzümün ham hali) aşermiştim birden aklıma geldi ve öyle çok canım istemişti ki.. Hemen bulmuştuk bir iki tane yemem yetmişti.. Aklına gelip canınız çekiyorsa aşermedir işte o :D