Glsmshn Tazeanne56 ben promank ve prowoman kullanmaya karar verdim canım bir de innate pronatal balık yağı hem eşim hem ben
Selikoo Benim de amh değerim düşüktü proxymen eşim günde 2, proxywomen ben günde bir kullandım faydasını gördük. Bunlara ek olarak eşim e vitamini de kullanmıştı tavsiye ederim.
Zalas Glsmshn ben Inofolic kapsül, VeNatura iyot ve selenyum damla takviyesi kullanmıştım. Eşim için de doktor sigara kullandığı için Ferula Plus Men vermişti. Ama iyot ve selenyum takviyesini de ara ara eşime de kullandırdım. Benim de amh 4’tü. İlk aşılamada oldu.
Tazeanne56 busem12 yeni gördüm canım kusura bakma hayır görmedim tuplerim tikaliymiş rahim filmi çekildim
Kubra12355 Glsmshn valla bana prowomen vermişti güzeldi esimede proxeed plustı galiba benim amh iyi 29 um bende pco görüntüsü var adetler düzenli eşimde varikosel ameliyatı oldu sonda keciboynuzu kürü ve ara ara bu vitaminleri kullandı biz tüp bebekte çare bulduk ama değerleri kesinlikle iyilestiryor ozellikle esiminkine iyi gelmişti benim kan tahlillerim iyidi zaten
busem12 Hanımlar fertinol ilk kutum bitti adet oldum şaşmadı şimdi diğer kutu bitti 2 gün geçti adet olmam lazımdı ama olmadım neden acaba bilgisi olan yardımcı olabilirmi
havva_5 Glsmshn arete woman ve arete men tavsiye edebilirim bunu doktorum önerdi. Ben kullandığım zaman gebelik oldu ama kimyasal oldu malesef benim de hatam vardı ağır kaldırdım. Tabi bunlara ek diğer arkadaşların da söylediği gibi hareket ve beslenme de önemli. Rabbim kucaklarımız boş bırakmasın inşallah 🌷