Cansugomur Merhaba kızlar klasik olucak ama bende doğum hikayemi yazmak için sabırsızlıkla bekliyordum sonunda yazmak nasip oldu doğum yapalım 11gün oldu anca fırsatım oldu 😁 8şubatta sabah kontrole diye hastaneye gittim doktor ultrasonda bebeğin başının baya aşağıda olduğunu seni bu seferde ben alttan muayene edicem dedi ve muayeneden sonra 5cm açıklık olduğunu söyledi yatişını yapıyorum dedi bende kabul ettim hemen canıma minnet ti tabi doğurmak istiyodum artık 😂sonra elim ayağıma dolaştı bı korku sardı eşimi aradım hemen aramamla gelmesi bir oldu hastaneye sonra o yatış işlemlerini yaparken beni dogumhaneye çıkardılar önlük falan filan derken yatirdilar beni kurbanlik koyun gibi verdiler suniyi ilk başta ufak ufak sonradan çoğaldılar biraz yakıyor ama sonra geçiyor 5 saat suni yedim ilk dört saat hissetmedim son saat acidan kivrandim ama bagirmadim tabi bağırınca rahatlamiyosun sonuçta derin derin nefes aldım verdim rahatladım sonra bana bı ikinma isteği geldi ebeyi cagardim kontrol etti tam açıklık ile çatala çıktım 5dakikada kucağımdaydi melegimmmm çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin çok başka bı duygu 💕💕💕💕
Mervisnese Cansugomur nasıl ikindin kuzum bi desene bende şimdi bu konu hakkında post actim🤣🤣hayırlı olsun
Gamze88 Cansugomur güle güle büyütün cnm bebeğinizi,allah sağlıklı huzurlu ömürler versin ,darısı başımıza 🧿💐💐💙
EzgiDurdu Cansugomur güle güle büyütün hayırlı uğurlu olsun 🥰 kaç hafta kaç günlükken gerçekleşti doğum 💜
Cansugomur Mervisnese ikinma isteği kendiliğinden geliyor zaten birazda sen zorluyorsun kendini 😂 doğru ikinma önemli derin nefes alıp ikinman lazim
Zehramom denizannee canım alttan muayene yapılırken yatılıp bacaklarını açtıgın sedyeye çatal da deniyor
denizannee Cansugomur burada okuduğum en cesaret verici doğum hikayesiydi allah sana ve ailesine bağışlasın ☘