Htclk Esma006 benim doğum 18 Temmuzda serum takıldı bana onun için gitmiştim hastaneye rahatsızlandım şimdi iyiyim şükür
Esma006 Htclk inşallah canım ikimizde ölümden döndük ilk gebeliğim birşey bilmiyorum eşinden ayrılmış oda sancı yaptı bende açılma sandım keşke gelseydim dedim 🥹
Yenigebe06 Muhammederva sizinle aynı haftadayız benimde kız 👧 olacak ilk gebeliğim kilosu ne kadar acaba bana doktor bebek biraz az almış kiloyu haftaya bakıp ona göre sezeryan günü vereceğim dedi şu an 2646 birde tam duruyormuş baş aşağı dönmemiş sağlıkla alalım kucağımıza 🐣
Muhammederva Benimki de 35+4 de 2800 dü 36+6 da şu an bir durum olmazsa su veya kanama gibi 38+4 de doğuma gidicem 3200 ü bulur dedi doktorumuz inşallah canım sağlıkla gelsinler💙
Pinar59 Beybimmm 21 Temmuz doğum tarihi belirlendi bizimde 🌸 ilk doğduğunda kıyafet olarak ne tercih ettiniz Müslin takım koydum ben ama
Beybimmm Pinar59 bende muslin koydum ama antalya da olcak doğum nemden bütün yazı zibinla geçiririz heralde. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Pinar59 Htclk 21 Temmuz doğum tarihi belirlendi bakalım aksilik olmazsa sağlıkla doğuralım inşallah ☺️
SudeNazz9 Pinar59 Dr bana Haziran demisti ama ben de Temmuz a kaldım görünüşe göre. Yaz anneleri nasılsınız, bol bol duşa devam😅😅😅