Natlus 34+0 arkadaşlar temmuzun sonu Ağustosun başı doğum gözüküyor ikinci gebeliğim ilk kızım Ocak doğumlu yazın ilk olacağı için ne alacağını şaşırmış durumdayım uzun mu kısa mı
cauuv1 Natlus 4 agustos dogumum. İlki de ya bebegiydi . Bebek hemsiresi hep kısa giydir ya boyu demisti öyle yapmıstım yine hep kısa aldım ilk 2 3 ayı , kısa zıbın corap sapka eldiven ince müslin battaniye bu kadar
Dilekediz Natlus ben doğum çantama hep uzun koydum müslin battaniye koydum birde penye battaniye oda ilk doğduğunda üşümesin diye hep uzun şeyler aldım
Mmeerrveeee Natlus hastane çantam hazır değil ama uzun kollu müslin aldım iiki takım sıcaklarsa çıkarır zıbınla bırakırız hastanede klima falan oluyor üşür mü diye bilemedim kafam allak bullak 😏
cauuv1 Natlus degistir ilk dogumumda nasıl giydirecegimi bebek hemsiresi anlatmıstı yazı öyle geçirmiştik. Uzun giydirme pişer bebek demişti kii eski yıllara göre bu sene daha sıcak uzun koymadım bile düsün. Sadece ince battaniye koydum onla da karnını örtcem sadece
Natlus cauuv1 ben bir tane kısa tulum koydum gerı hep uzun koydum muslin üç tane koydum bir tane ince penye battanıye koydum ama değişicem Şimdi o uzunları önceki ocak bebesiydi bu yaz bebesi kafası karışıyor insanın 😅
Natlus Dilekediz ıkı uzun koydum dört kısa koydum şuan bile aşırı sıcak temmuz sonu ağustos başı ne olur Allah bilir
Mmeerrveeee Natlus evet ya 😞 neyse ben iki tanede kısa tulum alayım en iyisi 😀 sağlıklıca gelsin bebişler inşallah
kubraa_35 Ben yenidoğan hemşiresiyle görüştüm normal hastane çıkışlarından koymamı söyledi hava sıcakta olsa bebek ilk doğduğunda ısı kontrolünü sağlayamaz 38 derecelik anne karnından 25 derecelik hastane ısısına geçişte dengeyi sağlayamaz dedi.