2boysmother 23 haftalık hamileyim. İkinci gebeliğim 2 yaşında oğlum var. Kendimi çok halsiz hissediyorum sizde durumlar neler 🫠
Ayseguls_baby 2boysmother 13+5 hamileyim ilk gebeliğim salı günü cinsiyeti öğrenicez çok heyecanlıyım 😍
2Princess1Mom 2boysmother 36+6 pazartesi günü sezaryen günümü alacağım. 2. Doğumum olucak ama korku, endişe ve heyecan hat safhada 🤭
MelikeBulut 2boysmother 36+5 haftalık hamileyim 18 aylık kızım var 😅 hamilelikten değilde kızımla çok vakit geçiremiyorum artık sürekli kucak istiyor karnına çıkmak istiyor zor yani bi an önce doğurayım 😂😅
Selim_Alparslan 2boysmother 28 haftalık olduk oglusumla ve 6 yaşında oğlum var cok yorgunum hiç durmuyor 🙄
ikiprensannesii_ 2boysmother 13 haftalık olduk 4 yaşında oğlum var zaman geçmek bilmiyor oğlumda çok fena yaramaz eşimde benim için gelmsiti gurbette yarın yine gidiyor çok duygusalim 🥹🥹
ftmdyn22 2boysmother 25+0 oldum benimde ikinci gebeliği ve bendede halsizlik aşırı var cinsiyetiniz nedir sizin peki halsizlik olunca kız bebek derlerde 😌
Burcak61 2boysmother 20+1 deyim oğlum Temmuz beş de tam 6 yaş oluyor 2. Trimester benim için rahat geçiyor mide bulantıları yok kusma yok arada mide yanması var gaviscon kullanıyorum genel olarak çok daha iyiyim ☺️
annesininincitanesi 2boysmother 21+4 ilk gebeliğim şimdiden sıcaklara dayanamaz oldum ne yapacağız bütün yaz 😢😢😢
Muhammederva 36+4 haftalık olduk 38+4 te 10 temmuzda hastaneye yatış yapılacak 11 temmuzda sezeryana alınacağım💙 4 yaşında bir kızım var