eses26_ ErsBegAs aysuuozcn ben dün tatilden döndüm 8 haftalıgım çevremdekiler çok riskli vs demesine ragmen doktorum neden bir sakınca olsun tabiki girebilirsin dedi 3 gün günde 2 kere girdim denizden çıkar çıkmaz temiz kıyafet giydim ıslak kalmamak önemli sadece
mavideniz9696 aysuuozcn tabi ki ☺️ hamileyken yapacağınız en güzel şey zaten yüzmek ve denize girmektir. Ama havuza önermiyorlar ve denizden çıkınca islak bikini ile oturmamalısınız kuru bikini giyeceksiniz
Asortikhanim aysuuozcn benim doktorum onay verdi ama ben girmedim normaldede denize girince enfeksiyonum yükseliyordu evimden uzak cesaret edemedim
ErsBegAs Bazı doktorlar onaylıyor bazıları değil rutin gittiğin doktora sorman daha uygun.. Benim doktorum havuz&deniz izin veriyor ben de giriyorum açıkçası ama havuza hâlâ cesaret edemedim
ErsBegAs eses26_ benim o haftalar riskim vardı bilemiyorum tabii ilk 13 hafta ben de girmezdim ama girdiğim hafta 28den sonraydı
tubbis 11.haftamdayım doktorum denize girmem de sakınca olmadığını söyledi ama sabah 6-9 arası akşamda 5 ten sonra dedi