kedili1anne Yeniden merhabalar,37 haftalığım İmom kullandım 9 aydır düzenli Kutum bitti haftaya doğum var Yeni kutu alacak mıyım artık bırakacak mıyım Açıkçası devam edip etmemem gerektiğini bilmiyorum
busebasaran06 kedili1anne ben şahsen kendi adıma konuşuyorum doğumdan sonra 1-2 ay daha kullanırım herhalde bende ocean mummy kullanıyorum. çünkü doğumdan sonra bağışıklığım düşmesin biraz güç kuvvet versin diye kullanacağım tabii beslenme de çok çok önemli
Sumiire kedili1anne bazı doktorlar doğum sonrasıda öneriyor kendi doktorunuza sorun o size kullanıp kullanmamanız gerektiğini söyler
Mrvsmt2502 kedili1anne doğumdan sonrada 2 3 ay kullanmamı önerdi doktor doğumla ve emzirme ile bir sürü vitamin minarel kaybediyoruz
Aysakyld Bende 36 haftaliğım artık ilaçları bıraktım çünkü 9 aydır bende kullanıyorum ve gerçekten çok sıkıldım kullanmama rağmen iyi beslenmeme rağmen bebeğimde gelişim geriliği çıktı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
kedili1anne Aysakyld Bende sıkıldım evet çok külfetli bir iş değil ama rutinlerim sıkmaya başladı 🥲 Gelişim geriliği biraz da kadersel düşünelim Bütün bahtını anne yapamaz malesef sen elinden geleni yaptın 💐
Aysakyld kedili1anne genetik yapılı olduğunu düşünüyorum artık inşallah doğduktan sonra iyice büyütürüm onu. Karnimda gelişmiyor zaten bide üstüne kolestaz çıktı 37. Haftada muhtemelen doğumum var küçük adamı büyütücem 😍
kedili1anne Aysakyld Halamın oğlu 1 kg var yok doğdu Annesi pamuklara sardı sarmaladı büyüttü Şimdi jandarma sınavlarına girecek büyük adam oldu 😻 Kaderi bahtı açık olsun minişin
Aysakyld kedili1anne yaaaa ne güzel teşekkür ederim Allah hepimize en güzel şekilde büyütmeyi nasip etsin. 34+5 haftalıkken 2180 idi şimdi büyük ihtimalle 2300 falan olmuştur doğuma kadar 2400 doğurucam galiba
kedili1anne Aysakyld Bana da 36. Haftada 2600 gr dedi Bana da çok küçük geldi ama normal bence 2 kilonun üstünde sağlıklı doğuyorlar
kedili1anne busebasaran06 Evet saç dökülmesini de azaltıyor Ama birazcık yoruldum Muhtelemelen bende devam edeceğim
kedili1anne 3_bebelianne Bende onu biliyorum sizler ne yapıyorsunuz doktorunuz ne önerdi diye soruyorum
Ftm2025 kedili1anne benim doktorum doğumdan sonraki emzirme döneminde de 6 ay daha devam etmemi söyledi
Esseraa22 @kedili1anne doktor bana doğuma kadar kullanacaksın dedi her gittiğimde soruyor ilaçlarını kullanuyormusun diye kan D3 ve multivitamin dogurana kadar devam yani çok önemli dedi