Zeynepsinejan Kızlar gerçekten uykular haram asla 2 saatten fazla uyuyamıyorum sıcaktan inanılmaz hava bunaltıcı İstanbul’daki gebişler napıyorsunuz
2cocuk2kopek Zeynepsinejan ve birde üstüne diş ağrısı çekiyorum camlar komple açık ekstra vantilatör falan bana mısın demiyor . Akşam eşimin arkadaşının karısı ile gölete gidicez evde durulmuyor
Asortikhanim Zeynepsinejan ooy oyy yanıyoruz fuat abi Çok sıcak klima açık ama gerçekten kesmiyor yemek yapıcam nasıl yapacağım allah bilir acele yaptığım için hiç tadıda yok karpuz soğuk suyla yaşamımı idame ettiriyorum 😂
Aysakyld 44 derecede olan ben kavruluyorum klima bile yetersiz kalıyor terasta oturduğum için hissedilen 55 derece hamilelikte hararette var çok fenaaa
minismom Aysakyld benimde aynı maleseff evim 5. kat catı sac sabah arka taraftan vurur 15.00 den batana kadar salona isin kotu tarafı evde klimada yok 😂 bugun aldık insallah gelip takcaklar dun surekli dusa girdim cıktım bugun anneme geldim
Ayseguls_baby Asortikhanim soğuk soğuk makarna salatası yaptım valla kendime akşam yemeği olarak 😂 eşime ne yapıcam onu düşünüyorum 🤣
Asortikhanim Ayseguls_baby ohh afiyet olsun ben suyu o kadar abarttım ki kahvaltı yapmadığım saat 4de aklıma geldi 😂😂 Eşime yemek koydum şimdi de bi klimaya koşuyorum 2 dk serinleyip mutfağa koşuyorum 😂😂😂
Ayseguls_baby Asortikhanim ayy ben klimadan korkuyorum kuzu ya bağışıklığım çok düşük 2 kere dondurma yedim ikisinde de bademciklerim şişti klima hasta eder mi acaba 😂
Asortikhanim Ayseguls_baby etmiyor etmiyor ben arkandayım çok soğuk yapma bizim klima küçük oda çok büyük 20de çalışıyor ama 23 gibi hissediyorum
cennet_e Zeynepsinejan çok kötü hiç çekilmiyor son günlerim berbat geçiyor sıcaktan sizde mide bulantısı oluyor mu sıcaktan dolayımı son haftam diye mi çözemedim mide bulandım baş ağrım var 2 gündür var 🙄
Zeynepsinejan Eşim diyor ki annelere ayet inmiş babalara değil kutsal bişey yaşıyosun diyor sürekli beni teskin ediyor. son günler çok zor ya en zor 3. Trimester sonra 1. Trimester bulantı felan 2. Trimester Lale devri gibiydi benim çok rahat geçti
demirrleydi_ Zeynepsinejan gerçekten İstanbul çok sıcak çok nemli çok bunaltıcı Allah’ım yok böyle bişey öğlen duş aldım buz gibi karpuz yedim serinledim demin yine sıcak bastı yine duşa girdim çıktım eşim çay demlemiş balkonda oturup çay içiçem hafif bir rüzgar var sanki 😂
Ayseguls_baby Asortikhanim bizim oda küçük umarım hasta olmam yoksa eşim çok kızıyor tam bir ilaç düşmanı kendisi 😀😀