cansuk34 Merhaba, 12. Haftadan sonra doktor Multi vitamin verdi ama kapsül okadar buyukki yutamiyorum psikolojik olarak. B12, d3, demir ilacalrini dışarıdan alıyorum zaten. Gebelik süresince Multivitamin kullanmayan varmı
Nursahergun cansuk34 9aya kadar devam dedi doktorum vıtamumy adında, var paralı bu d vitamini damla, felamat var kan, damlası olması lazım magnezyum da gece hap bitti doğrusu ıkı haftadır ıcmedım . Nst gryorum tahlil de sorun olmadı son ay gırdık vitamini verdıyse doktor mutlaka iç derim.
Seyda-06 cansuk34 bu vitaminleri 9 üy sonrasında gebelikten sonrada kullanacaksınız decavit ise kırın yutun biraz büyük evet yada kendiniz bunun yerine eczaneden gebelik vitamini alıp içebilirsiniz imom omega veya elenatel gibi
cansuk34 Nursahergun Aksu vital var onun efervesan tableti var magnezyum calsiyum çinko falan da var içinde öyle kullanmayi düşünüyorum baya bir arastirdim içeriğini doğal olduğu soyleniyor
Aysakyld Pregnom Max kullandım gebelik boyunca çok iyi geldi bana 36 haftalık gebeyim bıraktım artık çünkü 9 ay boyunca kullandım yeterli ilaçlar bunalttı beni. Ama çok önemli takviyeler bizi ayakta tutan kahramanlar 😁