Hostesmom Bugün doktora gittik ultrasondan kalp atışını duyamadık. Alttan bakıldığındada maalesef duyulmadı. Bu durumun pek sağlıklı olmadığını söyledi doktor. Dış gebelik boş kese olabilir dendi.. bu durumu yaşayan oldu mu hanımlar 🥹
Kubratesma Hostesmom 5 haftada zaten kese daha yeni oluşuyor. Bu haftadayken doktor kalp atışı duyamadığına şaşırıp sizi paniğe sürüklüyorsa doktor değiştirin bence
Hostesmom Fulyatrn inşallah canım vallahi psikolojim alt üst oldu doktorun yanından çıktığımdan beri ağlıyorum 2 saattir
Bbaysalerdogan Embu Hostesmom ya Allah aşkına bu nasıl doktor da dış gebelik diyebiliyor. Kese rahmin içinde göründükten sonra dış gebelik ihtimali kalkıyor ortadan zaten. Boş gebelikte bebek hic olmuyor. Ben anlamadım siz keseyi ve bebeği gördünüz de kalp atışını mı duymadınız sadece? Eğer öyleyse normal tabi ben de 6+2de kalp atışını gördüm. 8.haftada duyanları da okudum burda. İçinizi rahat tutun ama ben olsam farklı bir doktora da giderdim
Sila41_ Hostesmom bana da aynısını dedilee hatta sonlandırmamız gerekebilir bile dediler boş gebelik dediler sana tavsiyem 2 hafta sonra eğer imkanın varsa özel hastaneye gitsen daha iyi olur cihazları daha iyi ben 7+1 de devlette duymadım yok dediler çok küçük duyamıyoruz dediler ama 1 saat sonrs aynı gün özelde bebeği de gördüm kalnini de duydum cihaz çpk önemli
Leontiine Hostesmom canın kalp atışı için çok erken bence doktor değiştir kese daha yeni oluşuyor zaten kalp nasıl hemen oluşsun bende 6+3’de kalp atışını duydum ama 8. Haftada bile kalp atışı duyanlar var.
ErsBegAs Hostesmom aiy 7 haftalık vajinalde duyduk biz de 🤗 33 haftalığız şimdi bakma sen ona başka doktora git
Embu Bbaysalerdogan bilmiyorum canım bende kızım da 6. Hafta da kalp atışını bana dinletmedi ama sıkıntı yok dedi şimdi de oğlum da 7. Hafta da dinletmedi ama cihazla ölçtü sıkıntı yok dedi bilgim olmadığı için birşey diyemicem ama doktorun erken konuşmasını anlamadım bende 🤷♀️ dış gebelik tüpte başlayan bir gebelik durumu diye biliyorum bende ama biraz daha beklenmesi lazım devlete gittiyse cihazları da sıkıntılı ablamın 20 haftalık bebeğini bile görmemişlerdi
Mavideniz26 Hostesmom bende 5 haftalık oldum ama doktora daha gitmedim kalp atışı olmaz bu dönemde 7 haftayı bekle cnm inşallah iyi haberler alacaksın
yagmurkose Hostesmom kuzum bende 5+5’te gitmiştim kalp atımı henüz yok ama normal endişe etme demişti doktorum bugün 6+6’dayım çok şükür bugün duyduk kalbini. Sende endişe etme kimisi 7-8 haftaya kadar duyabilmek için bekliyor allahın izniyle sende duyarsın inşallah 🙏🏻🌸