baby2019 hayırlı akşamlar kızlar.17+4 olduk.karınımda büyümeğe dair tık yok😯endişeleniyorum bişeymi oldu.
Ezgisare Endişelenme canım iç karnın geniştir bide zaten tam anlamıyla 20.haftadan sonra çıkmaya başlar
d190516 baby2019 yok henüz erken bence bi de bizimki erkek genelde kızlar daha hareketli olur derler 😊
Nezahatozen valla ben bebeği görmesem ultrosonda hamileyim demiyeceğim o derecede daha çıkmadı ki büyük ihtimal iç karnımız geniş kaç gram cm oldunuz bilen var mi
baby2019 Nezahatozen aynen öyle.8gün önce gittik usgye 156gr dedi.bazen pit pit hiss ediyorum ama anlamadım.çok stres yaşıyorum nasıl deye
Gulnar44 baby2019 19+4 aynı durumdayız bazen yavaştan yavaştan bişey hiss ediyorum odur insallah 20 haftayı sabırsızlıkla bekliyorum belki o zaman hiss ederim
Nezahatozen baby2019 elimi nerde olduysa oraya koyuyorum habire kıpırdıyor ama bu kadar bi pit pit oluyor sanki kalbi mi ne bilemedim
baby2019 Gulnar44 sağsalim kucağınıza alın maşaAllah😊canım göbeğin altındanmı şişmeğe başlıyo?ilk bende anlayamıyorum
baby2019 Nezahatozen sanki soulcan geziyo gibi hiss ediyorum elimi koyduğumda ama bitürlü kesin anlaşılmıyo
Nezahatozen baby2019 aynen zaten o şekilde anlarsin hareketini 15+4den beri o şekilde hissediyorum hareketli bi kızım var