Girlmama Eres26 bende size cevap vermedim zaten ki cok guzel yapan sayfa da onerdim ayrica kumas da sormus isimli yaptimadim ama muslin tercih ettim paragrafta anlama dikkat ederseniz sevinirim😊
Sumiire 2cocuk2kopek sanada zahmet oldu çok teşekkür ederim fakat trend yoldan baktığımda sayfada ürün gözükmüyor
Mormenekse-06 2cocuk2kopek bana da bundan hediye aldı goruncem gayet iyi kalitesi yıkadım ütüledim isim yazıları kaliteli basılmış
busenaz68 Sumiire Tabii ki Instagram’da babybunnytr sayfanın adı. Farklı seçenekleri de var ip rengini modelini vs kendiniz seçiyorsunuz ben çok memnun kaldım Allah’ım sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah ❤️❤️
acelyaprak Sumiire mom and desing diye bir site var instagram da hatta kampanyalı ürünleri vardı ve fiyatı diğer sitelere göre daha uygundu sipariş verdim gayet güzel geldi tavsiye ederim🥰 ![]
Zeynep85 Sumiire bende Instagramdan mell tasarımdan yaptırdım henüz elime ulaşmadı ama hikaye paylaşmış çok güzel oldu ürünlerine bakıp fiyat alabilirsiniz yaptıracağınız parça sayısına ve kumaşına göre fiyat değişiyor
Elcinbys Ben instagramda lula desing diye bir yere yaptırdım diğer yerlere göre fiyatı çok uygun tulum , şapka ve takı yastıgı 1000 tlydi
Accountant Selmagkk bende o sayfaya bakıyorum sipariş vermek istiyorum dedim zahmet edip cevap dahi vermiyor dünden beri ama içime sinende orda memnun kaldınız mı fotoğraftaki gibi geldi mi dolandırıcı falan değil dimi
Selmagkk Accountant yoğunluk var galiba yok ben kendim aldım deneyimledim çok memnun kaldım elime gelmedende üretim olduktan sonra fotoğraf bile attılar watsaptan yazın ordan daha çabuk dönüş olur ben öyle yaptım 1 ay içindede elimde oldu ürünler🥰